Спецпроєкти

Масштабування штучного інтелекту: OpenAI та Microsoft розширюють партнерство


Розширення парнтерства з OpenAI і передбачає багатомільярдну інвестицію від Microsoft. Це дозволить лабораторії продовжувати дослідження та досягти потужного прориву у розробці штучного інтелекту, йдеться в офіційній заяві OpenAI

Подробиці

OpenAI та Microsoft раніше працювали разом над створенням кількох систем на базі хмарного сховища Azure, які лабораторія використовує для розробки всіх моделей та масштабування ШІ.

Розгортання технології через Azure OpenAI Service надасть змогу підприємствам і розробникам використовувати «нові категорії цифрового досвіду».

«Microsoft збільшуватиме інвестиції в ці системи, щоб прискорити наші незалежні дослідження, а Azure залишатиметься ексклюзивним хмарним провайдером для всіх робочих навантажень OpenAI в наших дослідженнях, API та продуктах», йдеться у повідомленні.

Лабораторія наголошує, що прагне завдяки новому партнерству створити та розгорнути масштабні дослідження продуктів, аби використати їх для інтерактивних оновлень систем, майбутніх досліджень ШІ в індустрії.

Раніше ми пояснювали, чому OpenAI заблокувала ШІ-сервіс для українців. За час повномасштабного російського вторгнення компанія випустила дві новинки на штучному інтелекті – DALLE-2 та ChatGPT. Українці не можуть їх затестити з території своєї країни.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь