Спецпроєкти

«Мавка. Лісова пісня»: найдорожчий анімаційний фільм вийде в прокат у лютому


Український анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» виробництва студії Animagrad (FILM.UA Group)  виходить в український кінопрокат 2 березня. 

Подробиці 

Мультфільм за мотивами п’єси Лесі Українки «Лісова пісня» розпочали знімати у 2015 році. Загальний бюджет у липні 2021 року оцінювався в 187 млн грн.

До втілення Мавки на екрані доєднались одразу три українські  мисткині. Акторка Наталка Денисенко озвучила головну героїню, співачка Христина Соловій заспівала у двох офіційних саундтреках фільму. Наділила Мавку рухами та пластикою прима-балерина Національної опери Катерина Кухар. 

«Мавка — наша Берегиня, уособлення характеру усіх українців. Ми горді заявити, що її історію побачить весь світ», – коментує CEO FILM.UA Group Вікторія Ярмощук.

Одразу після української прем’єри розпочнеться широкий прокат мультфільму у Франції. Потім стрічку побачать в усій Європі, в країнах Близького Сходу і Північної Африки. 

Слідкувати за оновленнями можна у соціальних мережах проєкту: Facebook та Instagram.

У попередньому матеріалі ми розповідали, що на платформі Takflix вийшла анімація «Я та моя кремезна дупа» польсько-української режисерки і мультиплікаторки Єлизавети Письмак. Центральні теми стрічки – ставлення жінок до свого тіла і розлади харчової поведінки.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь