Спецпроєкти

«Пес Патрон»: вийшов мультсеріал про пригоди головного сапера


В Україні створили пригодницький мультсеріал «Пес Патрон», який можна безкоштовно подивитись на медіасервісі MEGOGO та YouTube-каналі. Пес-сапер країни розповідатиме про свої пригоди та вчитиме дітей правилам безпеки під час війни. 

Подробиці

Мультсеріал оповідає історії пригод пса Патрона та його друга кота Тома, який в реальному житті працює кототерапевтом. У серіалі дітлахи дізнаються, яку секретну роботу виконує пес-сапер Патрон, як проходить його буденне життя та скільки важливих справ він виконує щодня. 

Окрім вигаданих історій, до серіалу увійшли ситуації з реального життя. Наприклад, коли пес Патрон заснув під час важливої прес-конференції. В ігровій та розважальній формі діти та дорослі вивчатимуть правила безпеки, а також стануть частиною дивовижних пригод пса-сапера.

«Пес Патрон став справжнім героєм для українських дітей. Вони захоплюються та прислуховуються до його порад. Саме тому він став головним героєм мультфільму, що убезпечить дітей від трагічних ситуацій, навчить правилам поведінки та емоційно підтримуватиме під час війни. Ми не хочемо популяризовувати війну, не бажаємо, щоб вона стала нашою буденністю. Але ми маємо розповідати наймолодшим глядачам про заходи безпеки. Найкраще це робити у простій, веселій та доступній формі», — зазначила авторка ідеї та головна сценаристка Олександра Рубан.

Саундтрек до мультсеріалу створив гурт KARTA SVITU, а музику для тизеру написав Дмитро Шуров. До дубляжу серіалу долучились Даша Астафьєва, Надя Дорофєєва, Олексій Завгородній, Вася Байдак, Влад Шевченко та інші.

Мультсеріал «Пес Патрон» має вікові обмеження 6+. Нові серії виходитимуть кожного місяця. Спеціально для дітей з порушенням слуху соціальна ініціатива MEGOGO «Дивись як чутно» готує переклад  жестовою мовою.

Раніше ми розповідали, що сапери ДСНС та пес Патрон проводять онлайн-уроки мінної безпеки для дітей.

   

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь