Спецпроєкти

У браузер Opera планують інтегрувати чат-бот ChatGPT


Материнська компанія Opera Kunlun Tech оголосила про впровадження штучного  ChatGPT-інтелекту у свої продукти. Про це повідомляє CNBC.

Подробиці 

Материнська компанія Kunlun Tech, що базується в Пекіні, у грудні оголосила, що розпочинає роботу над контентом, створеним штучним інтелектом, таким як музика та зображення.

Новий сервіс матиме вигляд бічної панелі, що створює короткі нотатки сторінок і статей. Цю функцію можна буде активувати, натиснувши на «скоротити» (праворуч від адресного рядка). Тоді стане доступною панель із ChatGPT.

Поки подробиць щодо термінів та доступності функції у десктопних та мобільних браузерах для iOS і Android не повідомляється.

Opera посідає шосте місце на світовому ринку браузерів з часткою 2,4%, свідчать дані. Станом на третій квартал норвезька компанія  мала в середньому 321 мільйон активних користувачів щомісяця. 

Раніше ми повідомляли, що чат-ботом ChatGPT скористувалися вже 100 мільйонів людей на місяць. Сервіс повідомив про запуск пробної платної підписки.

Також ми розповідали, що пошукова система Baidu планує у березні запустити чат-бот на основі штучного інтелекту, аналогічного боту ChatGPT.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь