Спецпроєкти

Google відкриває доступ до свого чат-бота Bard – у яких країнах


Компанія Google запрошує всіх бажаючих зареєструватися та протестувати сервіс ШІ Bard. 

Подробиці 

Компанія заявила, що почне надавати доступ до сервісу жителям США та Великої Британії, а з часом він «розшириться до більшої кількості країн і мов»‎.

У Google зазначили, що сервіс Bard працюватиме окремо від пошукової системи.

«Ви можете використовувати Bard, щоб підвищити свою продуктивність, прискорити свої ідеї та підштовхнути свою цікавість», – йдеться в повідомленні компанії. 

Відкриття доступу для більшої кількості людей є «наступним важливим кроком у вдосконаленні сервісу»‎, зазначають у Google. Отримання зворотного зв’язку від ширшої бази тестувальників допоможе покращити сервіс розробникам. 

У лютому власник Google – компанія Alphabet Inc – заявила, що запустить сервіс чат-ботів для своєї пошукової системи та розробників, що стане відповіддю Microsoft Corp за право очолити нову хвилю комп’ютерних технологій.

Google планував додати до своєї пошукової системи штучного інтелекту функції, які синтезуватимуть матеріал для складних запитів, наприклад, як легше навчитися грати на гітарі чи фортепіано.

Раніше ми повідомляли, що акції Google стрімко впали після того, як чат-бот компанії Bard неправильно відповів на питання у прямому ефірі.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь