Спецпроєкти

В Україні надають безкоштовні ветеринарні онлайн-консультації: як можна отримати?


Некомерційний проєкт GladPet (КСВ Netpeak Group), ветеринарна клініка «Пес і Кіт» та Канадська організація Veterinarians Without Borders допомагають власникам домашніх улюбленців отримати необхідні ветеринарні консультації онлайн.

Подробиці

Після початку повномасштабної загарбницької війни росії проти України  у великій кількості міст є проблеми із доступом до ветеринарних клінік і лікарів — частину закладів пошкоджено або зруйновано, а більшість спеціалістів були змушені виїхати у безпечніше місце. Відтак організації GladPet, Пес і Кіт та  Veterinarians Without Borders взяли на себе ініціативу допомогти домашнім тваринам з прифронтових територій та зон активних бойових дій, створивши проєкт з безкоштовних ветеринарних онлайн-консультацій.

За час роботи проєкту по допомогу до ветлікаря зверталися з окупованих територій Донецької, Запорізької, Харківської та Херсонської областей, а також прифронтових територій.

Впродовж 8 місяців роботи було отримано 1972 заявки на консультації і з них вже провели 1699.

Ще 189 заявок було перенаправлено на очний огляд чи діагностику, адже бувають стани тварини, за яких необхідно терміново відвідати лікаря.

Звернення по ветеринарну допомогу від українців надходять з різних куточків не тільки нашої держави, а й світу – від українців, які вимушені були переїхати. 

Як отримати безкоштовну консультацію ветеринара?

  1. Переходьте за посиланням https://vetconsult.gladpet.org/ та реєструйтеся через сайт, обравши зручну дату та час.
  2. або дзвоніть за номером 0 (800) 351-428, щоб зв’язатись з оператором.

Консультації надають з 10:00 до 19:00 без вихідних.

Консультації розраховані на всіх українських власників домашніх тварин, які не мають можливості відвідати ветеринарну клініку в умовах воєнного часу або вимушеної еміграції. 

Для зручності в проєкті є 3 форми надання консультацій: у чаті, дзвінок по телефону, відеоконсультація у ZOOM. Ветлікарі можуть допомогти таким тваринам, як собаки, коти, птахи, гризуни, плазуни та інші екзоти.

GladPet — частина Netpeak Group, некомерційний проєкт, спрямований на системне вирішення проблеми безхатніх тварин гуманними способами. Завдяки безкоштовному онлайн-ресурсу можна знайти собі домашнього улюбленця або допомогти безхатній тваринці знайти свою родину.

Раніше ми повідомляли, що Netpeak Group підтримала проєкт Хвиля’91 з виробництва дронів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь