Спецпроєкти

Фільм «Люксембург, Люксембург» лідирує в українському прокаті вже третій тиждень


Фільм «Люксембург, Люксембург» режисера Антоніо Лукіча вже третій тиждень показують в кінотеатрах, і він стабільно лідирує в прокаті. За третій вікенд стрічка зібрала 6,21 млн. грн. від 40 737 глядачів. 

Усього ж з 12 квітня фільм заробив понад 23 млн. грн., його переглянули понад 156 713 глядачів.

«Кажуть, що фільм як ювелірна прикраса. Він робиться не для всіх, а для когось одного, та дарує кожному окремо різні емоції. За три тижні прокату “Люксембург, Люксембург” подарував емоції 156 000 глядачів. Ми, звичайно, сподівались, що наше кіно сподобається українцям, але не могли навіть очікувати, що фільм збере більше глядачів, ніж, приміром, населення Ужгорода! І наближатиметься до того, аби зібрати населення Чернівців», говорить режисер фільму Антоніо Лукіч

За результатами першого кінопрокатного вікенду фільм став лідером, зібравши 5,59 млн. грн. У свій другий вікенд фільм показав ще кращий результат: майже на 1 мільйон гривень більше, ніж у стартові вихідні (6,59 млн. грн)

Це другий повнометражний фільм українського режисера Антоніо Лукіча, добре відомого глядачам за комедією «Мої думки тихі». Стрічка виробництва кінопродакшену ForeFilms продюсерів Володимира Яценка і Анни Яценко брала участь у конкурсі «Горизонти» на 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі, а 13 квітня 2023 року стартувала в українських кінотеатрах. Дистриб’ютор фільму в Україні – компанія «Кіноманія»

Головні ролі у стрічці зіграли учасники реп-гурту «Курган і Agregat» – брати Раміл та Аміл Насірови.

Зйомки фільму відбувались у 2021 році у Лубнах Полтавської області, Києві та Люксембурзі. 

Раніше ми публікували добірку найкращих сучасних українських стрічок.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь