Спецпроєкти

Любко Дереш оголосив про продаж своїх раніше не опублікованих творів за донат на ЗСУ


Український письменник Любко Дереш оголосив про продаж своїх ранніх творів за донат на ЗСУ. Роман «Наркотичні рослини Східної Європи» (2002) та оповідання «Волосся» (1999) й «Потойбічне» (2000) раніше не були випущені.

«До Дня Незалежності запускаю благодійний продаж своїх ранніх творів, написаних мною в часи ліцею та на перших курсах університету. Це, перш за все, роман “Наркотичні рослини Східної Европи” (2002), а також два оповідання – “Волосся” (1999) і “Потойбічне” (2000). В якості бонусу викладаю також оповідання “Миротворець”, присвячене Робертові Опенгеймеру, написане мною у 2013-му році», – написав Дереш на своїй сторінці у фб.

За донат у розмірі 500 грн. можна придбати 2 оповідання + БОНУС «Миротворець» або роман.

Оплатити твори можна, зробивши пожертву на монобанку (реквізити є в коментарях під постом). Після цього варто надіслати скрін на пошту – і ви отримаєте електронну версію роману і/або оповідань. Усі текст поки лише в електронному форматі pdf, а за кілька днів – у epub.

100% коштів від продажу підуть на потреби ЗСУ: 80-ї ОДШБ (закупівля дронів різного типу) та 215-го батальйону 125 ОБр ТрО (купівля авто).

Раніше ми публікували добірку книжок, які радить почитати Любко Дереш.

Фото з обкладинки: фейсбук Любка Дереша.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь