Спецпроєкти

У світ вийшла перша фотокнига традиційного українського вбрання «UKRAINIAN FOLK FASHION | Українська традиційна мода. Етнофотографія»

Видавництво CP PUBLISHING представило нову книгу «UKRAINIAN FOLK FASHION | Українська традиційна мода. Етнофотографія», в яку включені унікальні фотографії Анни Сенік.

Фотографка Анна Сенік працює у напрямку етнофотографії понад 11 років. У співпраці з колекціонерами, музеями, фаховими етнографами та народними майстрами вона відтворює український народний одяг і створює яскраві, атмосферні фотосесії, відомі в Україні та за кордоном.

Фотокнига заглиблює у багатогранний світ традиційного вбрання. На світлинах, представлених у виданні, зображені одяг, традиційна вишивка та прикраси дев’яти етнографічних регіонів України.

До співпраці над книгою видавництво також залучило відомого українського етнографа Юрія Мельничука, який написав ґрунтовні тексти про особливості вбрання, вишивки та прикрас кожного представленого регіону. 

Придбати книжку можна за посиланням.

 Раніше ми повідомляли, що 25 тисяч книжок із Великої Британії прибули в Україну. Їх передадуть в бібліотеки, які постраждали через війну.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь