Спецпроєкти

Чому секс – це суцільні проблеми


Секс – це не тільки веселе і приємне проведення часу, а й проблематичне. Ми наводимо п’ять переконливих аргументів на користь відмови від сексу. 

Осуд людей

Противна самотня жінка поверхом нижче; сімейна пара з квартири навпроти, яка вигулює собаку саме тоді, коли ти йдеш на роботу; бабуся, з якою чекаєш ліфт на перший поверх. Якщо ти любиш секс, то для кожного з них ти – загроза національній безпеці і особа з відсутньою соціальною відповідальністю. Друзів заводити в такій обстановці складно – хтось проводжає тебе осудливим поглядом, хтось не притримує двері, коли несеш важкі пакети. Якщо не пощастить – напряму попросять біля під’їзду: «А можна трахатися тихіше? Ви мені дитину лякаєте!» І тут вже доведеться обирати, який ти самаритянин – добрий чи задоволений.

Ризик отримати травму

Якщо ти набожна і стримана людина із цілими двома позами в арсеналі, з яких використовуєш тільки місіонерську, все під контролем. Тим, хто надивився пристрасних сцен у кіно і хоче спробувати «це» в душі, як Віллем Дефо і Шарлотта Генсбур в «Антихристі», треба завжди бути обережними. Розтягнуті м’язи, розбиті коліна і падіння шампунів з верхньої полички на голову – далеко не найстрашніше, що може статися. Карколомне падіння з піруетом у мокрій ванні? That’s what I’m talking about!

Секс заважає дивитися фільми

Негласний закон джунглів стверджує: «Якщо дивитися фільм або серіал удома наодинці з об’єктом романтичного зацікавлення, рано чи пізно станеться секс». І якщо у випадку з нудними фільмами це може здатися перевагою, то відволікатися від перегляду останньої серії «Гри престолів» багато хто не готовий. Що може бути гірше? Секс під час сцени вбивства Муфаси.

Гігієна

Секс, взагалі-то, дуже негігієнічне заняття. А секс із брудними руками або іншими частинами тіла – небезпечно негігієнічне. І, на жаль, пробіжка до умивальника, яка перериває ваш із партнером чи партнеркою еротико-драматичний ураган пристрасті, нечасто зберігає пристрасть на попередньому рівні. Якщо ж умивальника поруч немає і вам обом припекло прямо в порожньому трамвайному вагоні – вашій імунній системі і статевим органам кинуть виклик зубасті мікроби, яких ви назбирали за цілий день.

Блокування ефективної роботи мозку

В еру роботів і автоматизації творчі професії цінуються як ніколи. І секс – головний їхній ворог! Ось ти, серйозний журналіст, пишеш черговий матеріал, але варто подумати про секс – починаєш плутати, яка рука права, а яка ліва, забуваєш букви і з труднощами складаєш із тих, які не вилетіли з голови, слова. Безпомічний мозок, наче кошеня, яке взяли за загривок, втрачає здатність виконувати свої базові функції – і ми ще дивуємося, чому в Середньовіччі красивих жінок палили на вогнищах.

Якщо ж цих неймовірно переконливих і серйозних аргументів було недостатньо, щоб відмовитися від сексу, так і бути, кохайтеся, але не забувайте, що це заняття повне небезпек і дуже корисне!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь