Спецпроєкти

Вихователька дитсадка на Київщині записала бодіпозитивний реп. Дивитись обережно


Поки весь світ чекає чергового концептуального релізу Каньє Уеста, в Україні з’явилась нова неповторна реп-артистка. Звичайна вихователька з дитячого садку під Києвом вистрілила дебютним кліпом і обіцяє такий же дикий реліз.

Звуть дівчину Альона, над реп-псевдонімом (як і над усім іншим) вона довго не задумувалась, тому і назвалась alyona alyona. Вирізняє артистку простота, яку дехто може віднести навіть до дилетанства. Вона відкрито розповідає, що давно захоплюється музикою, слухає новомодних реперів по типу Тревіса Скота та Ліл Узі Верта, але не забуває і класику, таку як NWA чи Wu-Tang Clan.

Безумовно, плюсом реперші-початківця є її щирість і легкість. Кліп можна сміливо називати однією з найбодіпозитивніших українських відеоробіт цього року, а сама Альона відкидає будь-яку закомплексованість. “Комплекс” для неї – назва найкрутішого сайту про музику, а не проблеми з вагою.  Вона ділиться, що мало “шарить” у репі, але проводить багато часу в інтернеті, щоб більше дізнатися про цей світ. Також співачка готова до фідбеку – завела Instagram та Periscope. Якщо пам’ятаєте, то друга соцмережа – колись популярний сервіс для прямих трансляцій, які потім чудово впровадили в Інстаграмі.

Автором кліпа Альона вказала людину під ніком Delta Arthur. Саме такий псевдонім носить український репер, який вже співпрацював з росіянином Boulevard Depo та має за спиною пару відомих пісень. Втім, невідомо, чи це “саме той Дельта”, а якщо так – то яким чином Альона вмовила допомогти їй з дебютом.

По словам виконавиці, їй ще допомагає друг Максим, який зголосився адмініструвати її сторінки в соцмережах, ютубі та ВК.

На дебютному треку “Рибки” Альона дивує щирістю та дає слухачам ковток свіжого повітря. Поки інші колеги по цеху в 15 000 000-й раз змагаються у вправності понтів і крутості, ця вихователька підкупає простотою. Її героїня не розуміє культу споживання, не знає, чому новомодні музиканти ганяються за дорогими капсульними колекціями, і не готова віддавати місячну зарплатню за obey, supreme чи vans.

Помітно, що Альона не готова до уваги і хайпу, але дуже цього хотіла та постарається не проґавити резонанс, який вже викликав її дебютник.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь