Спецпроєкти

Літо, привіт: куди піти на цих вихідних


Ну що ж, офіційно вітаємо, що ми дочекались літа-2019. У нас до цього було багато перипетій та важких рішень, але літо наступає вже завтра. Звичайно, суттєвих погодних змін ми не помітимо, тому що півтравня сонце пече вже у «літньому режимі».

Але певний рубікон завтра пройдемо. І щоб круто відзначити прибуття літа ми зібрали для тебе найцікавіші івенти уікенда.

Бізнес Концентрат 4.0

1 червня, Палац Спорту

1 червня в Києві пройде Бізнес Концентрат 4.0 — найбільший захід з бізнес-тематики в Україні. Він об’єднає 8 тисяч учасників з усієї країни — вдвічі більше, ніж минулого року.

Серед спікерів: Євген Чичваркін, Євген Черняк, Ігор Ніконов, Дмитро Дубілет, Владислав Чечеткін та інші.

Опубліковано Prizma – образовательная компания Вівторок, 12 лютого 2019 р.

Більше інформації у Facebook-івенті, а за посиланням можна придбати квитки.

ІІ Міжнародна медична канабіс конференція

31 травня, Торгово-промислова палата України

31 травня у Києві відбудеться друга Міжнародна медична канабіс-конференція IMCC-2019.  Головним аспектом цьогорічного форуму стане ознайомлення з новими тенденціями міжнародного досвіду у виробництві лікарських засобів на основі канабісу та їх використання при лікуванні багатьох важких хвороб.

Опубліковано Українська асоціація медичного канабісу Понеділок, 25 лютого 2019 р.

Більше інформації у Facebook-івенті, а квитки можна знайти тут. Для лікарів вхід вільний.

Поп-арт. Мистецтво Енді Уорхола

31 травня, INVERIA flow space

Кандидат філософських наук, доцент кафедри української філософії та культури Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ганна Бережнар прочитає лекцію «Поп-арт. Мистецтво Енді Уорхола» з курсу «Мистецтво XX століття: ідеї, форми, майстри».

Опубліковано Art People.Space Пʼятниця, 3 травня 2019 р.

Використання досвіду популярної масової культури, виклик абстрактного мистецтва – це все про поп-арт. Джерелом для натхнення художників цього напрямку стали глянцеві журнали, реклама, упаковка, телебачення, фотографія.

Більше інформації у Facebook-івенті, а квитки можна знайти тут.

Gruppa Skryptonite

31 травня, Stereo Plaza

Казахстанський репер Скриптонит вже достатньо дав концертів в Україні і вирішив полишити реп на деякий час. І створив гурт Gruppa Skryptonite. Це вже не той чілловий реп, який він робив на початку кар’єри, але хороший музичний смак дозволив Аділю створити ще один цікавий проект.

На афіші вказано, що можливе використання фонограми, але це й добре – адже інколи Скриптонит виступав на концертах, як недоумок, вірніше зовсім не виступав, а пафосно сидів на сцені, плюючи на фанів і на те, як мають поводити себе артисти. Тому можна не переживати, що у музиканта буде поганий настрій і він знову буде себе вести, як ідіот, тому що пісні гурту лунатимуть в столичній Stereo Plaza фонограмою.

Більше інформації у Facebook-івенті, а квитки можна знайти тут.

Міжнародні стипендійні програми: знайди своє місце у світі

31 травня, Chasopys EduSpace

За тусовками не варто забувати і за навчання. Для того, щоб потрапити на навчання закордон, потрібно бути у курсі можливостей в освітній сфері, знати, як правильно себе зарекомендувати, без помилок оформити документи та знайти влучну та цікаву програму. Якщо вам цікаво раз і назавжди розібратися з цими питанням, пропонуємо 31 травня відвідати лекцію Тамари Марценюк у Chasopys EduSpace.

Опубліковано Chasopys EduSpace Вівторок, 7 травня 2019 р.

Більше інформації у Facebook-івенті, а квитки можна знайти тут.

Forrest Gump в Планеті Кіно

31 травня, Планета Кіно

Планета Кіно при підтримці KyivMusicFilm розпочинає серію показів улюбленої кінокласики. Першим фільмом серії стане показ відреставрованої картини Роберта Земекіса «Форест Гамп», яка була створена 25 років тому.

Опубліковано KyivMusicFilm Пʼятниця, 17 травня 2019 р.

Більше інформації у Facebook-івенті, а квитки можна знайти на сайті кінотеатру. А ще ця стрічка потрапила до нашої підбірки кіноляпів, які допустили продюсери під час зйомок.

Фестиваль Made in Ukraine

1 червня, Контрактова площа

Якщо тебе цікавить, що ще «Made in Ukraine», окрім Чорнобильскої катастрофи 30 років тому, то пропонуємо відвідати однойменний фестиваль на цей уікенд. Ти зможеш оцінити продуктове розмаїття українських виробників – хоч їжу, хоч іграшки, хоч одяг. А потім після покупок ще погуляти по дивовижному Подолу.

Опубліковано Made in Ukraine Вівторок, 30 квітня 2019 р.

Більше інформації у Facebook-івенті.

Рокетмен

1 червня, кінотеатр «Київ»

1 червня відвідувачі Міжнародного кінофестивалю«Молодість» зможуть першими побачити довгоочікувану прем’єру фільму «Рокетмен». Стрічка розповість історію одного з найвизначніших музикантів сучасності Елтона Джона.

Опубліковано Molodist Kyiv International Film Festival Четвер, 23 травня 2019 р.

Rolling Stones називає його одним із найуспішніших виконавців усіх часів. Кількість його нагород, проданих платівок та успішних синглів перевищує кількість страз на його епатажному одязі. Хто, як не сер Елтон Джон, заслуговує на екранізацію власної біографії.

Більше інформації у Facebook-івенті, а квитки можна знайти на сайті кінотеатру.

Kyiv Comic Con

1-2 червня, Український дім

Найбільший в Україні фестиваль популярної культури Kyiv Comic Con пройде першого та другого червня в Українському домі. Фест поєднає на одній платформі всі прояви поп-культури: кіно, комікси, фантастичну літературу, косплей, відео та настільні ігри, аніме і мангу.

Більше інформації у Facebook-івенті, а квитки можна знайти на сайті фестивалю. Також ви можете оцінити наш репортаж з минулорічного коміккону.

Сімейний STEM-фестиваль Robotica

1-2 червня, ВДНГ

Вже цими вихідними 1-2 червня в Києві відбудеться фестиваль інновацій та сучасних технологій ROBOTICA. Його учасники змагатимуться у робофутболі та робосумо, братимуть участь у робоперегонах та презентуватимуть проекти, присвячені освоєнню Місяця.

Цього року тема фестивалю — SMART Cities. Конкурсанти збудують понад 600 роботів, які у майбутньому зможуть створювати розумний транспорт, змінювати енергосистеми міста, прокладати розумні мережі та шукати альтернативні джерела енергії.

Опубліковано Всеукраїнський STEM-фестиваль Robotica Середа, 24 квітня 2019 р.

Крім цього, на гостей чекають віртуальна реальність, батли роботів, робоперегони, робофутбол, розваги з дронами, квести, виступ популярного гурту Dside Band, FunUp зарядка з телеведучим і лідером спортивного руху JuniorZ Олександром Педаном та ще багато цікавого.

Більше інформації у Facebook-івенті, а квитки можна знайти на сайті фестивалю.

Велодень в Києві 2019

1 червня, Софійська площа

Всеукраїнський Велодень — це головне свято велосипедистів. Тисячі людей, незалежно від віку та стилю катання, проїжджають центральними вулицями міст та містечок України для того, щоб привернути увагу до здорового й активного способу життя та порозуміння з водіями на дорогах.

Опубліковано Велодень_Київ Середа, 29 травня 2019 р.

Масовість акції демонструє необхідність створення якісної велосипедної інфраструктури, безпечних умов на вулицях наших міст та нульової толерантності в суспільстві до випадків ДТП, в яких є потерпілі.

Більше інформації у Facebook-івенті.

Район #1 Block Party | 2019 №1

1 червня, вулиця Рейтарська

«Район #1 Block Party» – вулична вечірка на Рейтарській. Організатори збирають гроші на облаштування вулиці. Вперше вечірку влаштовували у липні 2018 року. Тоді вдалося зібрати 115 060 гривень.

Опубліковано Район #1 Понеділок, 27 травня 2019 р.

Більше інформації у Facebook-івенті.

Концерт «Літні Симфонії» на вертолітному майданчику

2 червня, КВЦ Парковий

Хороші новини для всіх фанатів симфонічних концертів і любителів гарних київських локацій. Цієї неділі на вертолітному майданчику, з якого відкривається крутий вид на Київ, відбудеться концерт «Літні симфонії».

Опубліковано Svitlo Concert Понеділок, 11 березня 2019 р.

Спеціально для цього концерту до Києва привезуть концертну аудіосистему «BOSE», які встановлені на таких майданчиках, як London O2 Arena (третя в світі за популярністю концертна арена) і Boston Symphony Hall.

Більше інформації у Facebook-івенті, а квитки можна знайти на тут.

Концерт гурту «ТІК»

2 червня, Докер-паб

Якщо вам приїлись пафосні вечірки та лекції успішних блогерів, то можемо вам запропонувати відвідати концерт гурту «ТІК» і від душі потанцювати. Атмосфера сільского весілля, на найкраща музика і декілька бокалів розслаблять та дадуть сил перед новим робочим тижнем.

Опубліковано Docker pub Субота, 13 квітня 2019 р.

Більше інформації у Facebook-івенті, а квитки можна знайти на тут. Відвідувати подібне ми не рекомендуємо, але в житті треба спробувати все.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь