Спецпроєкти

Алісса Мілано закликала жінок бойкотувати секс заради контролю над власним тілом


Американська акторка Алісса Мілано, що підтримала нашумілий рух проти насильства над жінками #MeToo, висловила свою позицію щодо заборони абортів у штаті Джорджія. Зірка написала про це у своєму Твіттері, запропонувавши кардинальний крок – табу на секс.

Мілано закликала жінок бойкотувати секс доти, доки репродуктивні права не будуть відновлені в повній мірі.

“Наші репродуктивні права стираються. Доки жінки не зможуть отримати законний контроль над власним тілом, ми не можемо ризикувати вагітністю. Приєднуйтесь до мене і не займайтеся сексом, доки ми не повернемо нашу тілесну автономію. Я закликаю до бойкоту сексу. Розповсюдьте це”, – написала акторка у своєму профілі.

Пізніше Алісса додала ще один твіт на цю ж тему.

Заклики американської зірки, як і очікувалося, викликали неоднозначну реакцію. Як не дивно, президент організації проти абортів Live Action Ліла Роуз підтримала акторку, пояснивши, що ніхто не має займатися сексом, доки не готовий нести відповідальність за майбутню дитину. Деякі користувачі Твіттеру вгледіли у секс-бойкоті чергову спробу маніпулювання заради досягнення власних цілей.

Нагадаємо, раніше у штаті Джорджія законом було дозволено робити аборт, якщо термін вагітності не перевищує 20 тижнів. Зараз закон забороняє переривати вагітність незалежно від терміну.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь