Спецпроєкти

13 пісень для успішного знайомства з батьками


У житті кожного з нас настає цей період. Як би ми не ховали своїх половинок від людей, які подарували нам життя, дана подія неминуча. Щоб все пройшло благополучно і не нагадувало сюжет легендарного фільму з Беном Стіллером та Робертом Де Ніро, ми склали спеціальний плейлист, який допоможе налаштувати батьків вашої обраниці/обранця на потрібний лад.

Сектор Газа – Теща

Як кажуть психологи, багато проблем можна вирішити в самому зародку, якщо озвучувати свою точку зору, а не мовчати. Тому для комфортного життя слід відразу змалювати допустимі норми спілкування з батьками свого партнера. Включивши цю композицію, ви зарекомендуєте себе як експерта в міжособистісних відносинах десь на рівні Карпачова, а можливо, і вище.

Присутність цієї пісні в плейлисті «для знайомства з батьками» буде нагадуванням про швидкоплинність часу і метаморфози, до яких схильні люди. А веселе оповідання Юрія Миколайовича розрядить обстановку і створить радісну атмосферу знайомства.

Spandau Ballet — True

Неймовірно ніжна композиція від британців Spandau Ballet налаштує всіх присутніх на правильний лад. У повітрі закрутить атмосфера розслабленості, що зіграє на руку, так як перше знайомство з батьками — досить незручна ситуація за своєю природою. А так мама з татом будуть ледь погойдуватися під спокійний ритм з плейлиста власної молодості і мрійливо вивчати, у кого закохалось їх чадо, закриваючи очі на ваші недоліки.

Пісня буквально випромінює любов, тому цілком можливо, що батьки повернуться додому і зрозуміють, як люблять один одного і давно про це не говорили вголос.

Hi-Fi — Беспризорник

Безглуздість учасників цієї групи з нашого дитинства вражає і зачаровує. Ніхто з них не брав участі в процесі створення пісень, але їх знали мільйони. Навіть Мітя Фомін просто відкривав рот під фонограму творця групи Павла Єсеніна. Але це не завадило йому стати зіркою.

Так і вам не повинно ніщо заважати постати перед батьками коханої людини освіченою і розумною людиною. Щоб стати слухняним/-ою і правильним/-ою, вам вже не треба втікати з дому і перевіряти на собі принади безпритульного життя, досить довіритися досвіду ліричного героя пісні. Також можна довіритися і коханій людині, якщо вона дозволить вам ставити при знайомстві будь-які пісні, крім Фейса.

Скрябін – Кохана

Ви б хотіли, щоб ваша дитина вибрала в якості супутника життя якусь безчесну, огидну і злу людину? А поки ви думаєте і тільки гіпотетично можете поставити себе на місце батьків, потрібно вигадати, як найшвидше розповісти про свої життєві орієнтири і принципи.

Якщо ви вибираєте цю ніжну композицію «Скрябіна», то виставляєте себе не тільки чуттєвою натурою, але і поборником/-цею честі й чистоти відносин. Ви не приймаєте зради, всім своїм виглядом показуєте, що після подібного не варто чекати нічого хорошого. Такій людині довіряєш і розумієш, що зрадництва від неї точно не дочекаєшся.

Whitney Houston — I Will Always Love You

Навіть якщо у вас тіло вкрите татуюваннями з матюками і в руках нунчаки, то Уітні Х’юстон допоможе стати трішки романтичніше і привабливіше. Батьки можуть стати свідками сварки, де ви посилаєте партнера до дупи, але як тільки ви ніжно і з придихом будете дивитися в кохані очі під час приспіву – все, всі образи пройшли, серця відтанули, батьки повірили в любов.

Батьки 150 раз чули цю пісню на «Х-Факторі», але напевно вперше розцінюють баладу як звернення до своєї дитини. Після такого вони будуть налаштовані максимально позитивно, і знайомство повинно закінчитися добре. Можливо, навіть без бійки. Це ж не весілля (поки що).

Юрій Бондарчук feat. Ницо Потворно ‒ Над прірвою у Житомирі

Часто молодше покоління стикається з скепсисом, щодо власної серйозності. Мовляв, вся молодь несерйозна, поверхнева та постійно кудись біжить. А що скаже про людину краще, аніж її плейлист? Тому, додаючи цей філософський трек до своєї підбірки, ви не справите враження серйозної людини, але батьки коханої згадають про свій рідний дім і у вас буде час придумати щось посерйозніше.

Beyonce & Jay-Z — Crazy In Love

У фанатів Картерів були побоювання, що релігійна сім’я Бі може чинити опір такому зятю, як Шон, який вже був умовно засуджений за збройний напад на людину і досить успішно торгував наркотиками. Але мама Бейонсе заявила журналістам, що він прийшов до них в костюмі і виявився неймовірно розумним хлопцем. Їй все подобається в обранцеві дочки.

Тому, якщо у вас на «Жигулях» наклейки з групою «АК-47», ви не платите податки і підписані на бандитські цитати – все одно у вас є шанс справити гарне враження на батьків. Варто тільки включити «Crazy In Love» і ніяково потоптатися на паркеті, зображуючи танець вселенської любові.

Балдьож – Рецепт борща

Якщо подумати логічно, то суворість з якою батьки знайомляться з партнером своєї дитини цілком виправдана – вони хочуть для дитя кращого майбутнього і з висоти свого досвіду можуть звернути увагу на певні недоліки. Головне, пам’ятати, що ідеальних людей немає. Але вміння готувати борщ наблизить вас до такого стану.

Звичайно, приїжджати відразу з каструлею не варто, адже так ви можете здатися надзвичайно улесливою людиною, що може сприйнятися негативно. А от непомітно натякнути, що рецепт цієї прекрасної страви вам знайомий – ідеальний варіант.

ЛСП і Pharaoh – Порнозвезда

Знайомство з батьками – не місце для брехні, шушукання і грайливого замовчування. Потрібно відразу якщо і не розкривати карти, то хоча б натякати, що ви хочете спілкуватися на рівних і вам не 5 років. Значить, ви вже чули про секс. А може, навіть і бачили.

Відверта і мелодійна бесіда Олега і Гліба з легкодоступною леді підведе вас до питання про інтимну близькість і переїзд. Тому потрібно пояснювати дипломатично, що «з’їхатися» – це не про секс, так як ви жалитесь, як бджілки, ще з третьго побачення. Переїзд – це більше проводити часу разом, створювати маленький союз і задекларувати серйозні наміри. Ну або у когось із двох дешевше комуналка.

Курган feat Агрегат – В ставку кораблі

Якщо ви не мільйонер/-ка, а батькам вашої дівчини це не подобається – близнюківські філософи вам на допомогу. Вони розкажуть, що, яким би багатим/-ою не був їх уявний ідеальний наречений/-а, все одно дитина піде від нього/-неї до простого силяна/-ки на «Дельті», який/-а в шльопанцях з піни зробить чадо найщасливішим.

Порада батькам: не варто тиснути на своє дитя у виборі партнера, якщо йому цікаві «моцики і тиктонік».

Герр Антон – Одинокий мужчина

Хіба може бути щось краще для знайомства з батьками, крім веселої пісеньки, що починається з зацикленого «Мультисекс»? Таким треком ви декларуєте і відсутність шкідливих звичок, і свій не найнижчий матеріальний статус, і серйозні наміри у виборі партнера.

Головне у другому куплеті, коли музикант співає про те, що йому «треба наречена, щоб прати шкарпетки», зробити ремарку «це не про мене, точно». І в дусі кота Матроскіна перерахувати свої обов’язки по дому, можна навіть трохи прибрехати. Профіт.

Бонус

Ноггано – Зять

Людство за мільйони років пройшло шлях від зародження життя до польотів в космос, але поки що не створило нічого ідеальніше для знайомства з батьками, ніж ця композиція Василя Вакуленка.

Bloodhound Gang – The Ballad Of Chasey Lain

Тут все ще простіше – знайомите батьків і кохану людину і «Now show ’em them titties». Каєф.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь