Спецпроєкти

Усе по 1 євро. Діма Борисов відкриває Mushlya Bar на Подолі


У середу, 20 серпня, на Подолівідкривається третій Mushlya Bar від Дмитра Борисова. Цього разу one euro seafood bar розташувався у великому двоповерховому приміщенні на вулиці Спаській поруч із метро «Контрактова площа».

Це вже третій заклад з подібною вивіскою у Києві. Перший вже близько року працює на Хрещатику, другий минулого тижня відкрився біля метро «Арсенальна».

01/4

Як завжди, в інтер’єрі – стіни з мушель, дзеркала, мох, великий кит над комунальним столом. Відкрита кухня, льодові вітрини з охолодженими морепродуктами та акваріум з устрицями. Традиційно будь-яка страва у меню коштує близько 1 євро, готують її не більше 10 хвилин. 20 серпня, на честь відкриття, усіх гостей безкоштовно пригощатимуть устрицями та вином.

Редакція bit.ua побувала у новенькій «Мушлі» та детально розповідає про те, які саме морепродукти тут можна спробувати.

Устриці

Тут вони трохи більші, ніж в інших закладах формату one euro bar. У Mushlya Bar подають устриці розміру #1. Всі устриці живуть в акваріуму, виловлюються та відкриваються під кожне замовлення, тож можна бути певними в їхній свіжості. Подаються з лимоном. Ціна — 39 гривень.

Креветки

Тут подають 3 види креветок – дрібні чорноморські рачки (відварені та охолоджені – 39 гривень за порцію), великі білоногі креветки (охолоджені, 49 гривень за порцію) та величезні дикі аргентинські креветки на грилі (39 гривень за штуку). Крім того, також роблять попкорн з креветок (59 гривень), а ще тигрові креветки входять до складу Surf&Turf бургеру (59 гривень).

Діма Борисов з дружиною Оленою

Мідії

Мідії тут готують кількома способами. По-перше, їх тушкують у соусі з вершків, овочів та білого вина. Подають з вершковим багетом. Радять їсти руками – тому для кожного замовлення видають рукавички. Каструлька мідій коштує 49 гривень. Крім того, можна спробувати досить незвичну страву – попкорн з мідій з коктейльним соусом – за 39 гривень.

Восьминоги, каракатиці, кальмари

Міні-восьминогів та каракатиць тут підсмажують на грилі та подають з коктейльним соусом (39 гривень). Кальмари готують у фритюрі та подають у складі середземноморської страви «фрітто місто» (асорті морепродуктів).

Оселедець та скумбрія

З філе малосольного оселедця та скубрії-гриль готують сендвічі. Ціна — 39 та 49 гривень відповідно.

Раки й лобстери

Раків тут готують двома способами – є варені у вершковому соусі, є смажені на грилі з часником та прянощами. До будь-якої порції подаються картопляні діпи. Ціни – 139 гривень.

А половинку лобстера на грилі – з коктейльним соусом та картоплею – в Mushlya Bar можна замовити за 198 гривень.

З напоїв під морепродукти пропонують брют, тихе біле та червоне вино, пиво та коктейль Mushlya Spritz (49 гривень).

Mushlya Bar
вул. Спаська, 5
розклад роботи: нд-чт — з 10:00 до 23:00, пт-сб – з 10:00 до 02:00
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь