Salo Bar на Бесарабці закривають. На його місці відкривають рибний ресторан
Це вже буде другий заклад у Києві з подібною вивіскою. Перша «Рыба Пила» відкрилася минулого літа біля палацу «Україна». Ресторан української кухні Salo Bar, що відкрився навесні цього року і був розташований у цьому приміщенні, на жаль, припинив існування.
«Брутальний інтер’єр, іржаві пилки, вид на Бесарабку. "Рыба Пила" — це риба твоєї мрії. Саме та, яку ти захочеш зловити» – так описують новий заклад власники.
За кухню відповідає концепт-шеф Bulldozer Group Ukraine Сергій Юрчишин, який зібрав у меню безліч страв з риби та морепродуктів. Тут можна буде скуштувати щучі котлети, рибну солянку, пасту з лобстером або мідіями, смажених карасів і багато іншого. Крім того, у закладі працюватиме суші-бар, а прямо посеред зали встановлять величезний акваріум, звідки діставатимуть лобстерів, устриць і раків.
По понеділках обіцяють пригощати барабулькою за спеціальною ціною 100 грн за 100 г. Щосереди пропонуватимуть акцію: півдюжини устриць і келих просекко за 300 грн, а по четвергах пригощатимуть лобстерами за спеціальною ціною 600 грн. У винній карті можна знайти широкий вибір вин з різних куточків світу: поруч із відомими винами світу тут також представлені доступні вина з України.
Дещо з меню:
- відро варених раків – 600 грн;
- ролл «Зелений дракон» – 310 грн;
- смажені карасі – 105 грн/100 г;
- устриці, запечені з пармезаном, – 250 грн;
- паста з мідіями – 250 грн;
- пельмені зі щукою – 120 грн;
- карпаччо з лосося – 195 грн;
- рибна солянка – 220 грн.
«Рыба Пила»
вул. Басейна, 1–3/2 («Арена Сіті»)
Facebook