Спецпроєкти

Brunettes Shoot Blondes зіграють сольний концерт у Києві – коли і де пройде виступ


Вже у цю п’ятницю 4 жовтня о 20.00 год в столичному клубі Atlas відбудеться сольний концерт українського інді-гурту Brunettes Shoot Blondes.  Музиканти представлять свою нову програму, будуть звучати і улюблені хіти.

Запрошеною зіркою став білоруський гурт Naviband, який представляв Білорусь на конкурсі «Євробачення-2017» у Києві. Також, гурт готує колаби з іншими музикантами, зокрема, з гуртом FO SHO.

Музиканти також представлять на сцені свій унікальний рояль-трансформер, з яким виступали у фіналі національного відбору на «Євробачення-2019» з піснею «Houston». Про справжній арт-об’єкт написало багато впливових іноземних видань – The Daily Mail, Thomann, Magnetic Magazine та інші.

Гурт, заснований у 2010 році в Кривому Розі, відомий своїм проривним вірусним кліпом на пісню Knock Knock, який за кілька днів набрав майже 10 млн переглядів в Україні та на Заході.

Музиканти також відзначаються креативним підходом до створення відеокліпів для своїх пісень. Наприклад, у кліпі на пісню «Houston» Brunettes Shoot Blondes вони показали свій унікальний музичний інструмент – гібридний чудо-рояль з 20 вбудованими інструментами. При натисканні на клавіші аналоговий апарат грає на маримбі, бубоні, цимбалах і навіть кастаньєтах. Крім того, інструмент дозволяє відтворювати звуки віолончелі, скрипки, органа та інших інструментів.

Квитки на концерт можна купити тут.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь