Cпецпроекти

Ресторан «Італійська редакція» переміг у міжнародному конкурсі ресторанних концепцій


197
Київський заклад ресторатора Дмитра Запорожця і шеф-кухаря Володимира Ташаєва «Італійська редакція» посів друге місце у премії ресторанного бізнесу «Пальмова гілка», який щороку обирає з усієї Європи нові заклади із найкращою концепцією.

Перше місце у битві нових концепцій посів австрійський ресторан Glorious Bastards, що спеціалізується на піці та м’ясних стравах. Бронзова пальмова гілка дісталася ресторану Boulom у Парижі, який пропонує у своєму меню страви французької та баскської кухні.

Міжнародна премія «Пальмова гілка» була заснована в 1993 році у Франції. Її головна ідея — виділити найкращу ресторанну концепцію серед нових закладів, що з’являються на ринку. Нагороду вручає Міжнародний клуб професіоналів ресторанного бізнесу Leaders Club International.

Щорічно за звання змагаються сотні нових ресторанів з Франції, Німеччини, Бельгії, Швейцарії та України. В Україні премія з’явилася в 2015 році завдяки Leaders Club Ukraine, який є підрозділом Leaders Club International.

Цього року до фіналу української премії вийшло 12 закладів зі всієї України. Про них ми вам вже розповідали, докладніше можна почитати тут. Переможцем став ресторан «Італійська редакція», який 23 жовтня представив Україну на міжнародному конкурсі нових концепцій «Пальмова гілка» в Німеччині.

Ресторан «Італійська редакція» відкрився у Києві наприкінці минулого року. В меню «Редакції» — класика італійської кухні, яку шеф Володимир Ташаєв переосмислює на власний лад. Гордістю закладу називають піцу, яку тут готують із цільнозернового борошна на живій заквасці. В асортименті «Редакції» понад десять видів піци, зокрема вони подають піцу на сніданок. Також тут можна скуштувати піцу «те, що спало на думку шефу» — відкрита позиція, яку готують із сезонних продуктів.

На обкладинці – Володимир Ташаєв (фото: facebook/it.red1).

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ Де пити вино в Києві. 9 нових винних барів
68

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: