Спецпроєкти

Каньє Вест співатиме тепер лише релігійну музику


На вихідних репер Каньє Вест провів допрем’єрні прослуховування свого нового альбому «Jesus is King» в Детройті, Чикаго і Нью-Йорку, а також представив прев’ю свого однойменного фільму «Jesus Is King: A Kanye West Experience».

Після імпровізованих виступів у мережі з’явилася інформація про те, що Каньє оголосив присутнім, що більше не писатиме і не співатиме світську музику, лише духовну.

За словами Ендрю Барбера, з блогу Fake Shore Drive, Каньє сказав натовпу в Чикаго, що планує зосередитися на музиці в жанрі госпел.

«Маючи розкіш щонеділі співати разом з дивовижним хором, я пізнав правду та радість в Ісусі Христі. Цей альбом був створений як духовний гімн та подяка за все, що Ісус зробив для мене. Коли я думаю про доброту Ісуса і все, що він робить для мене, моя душа плаче» – поділився з присутніми на шоу в Нью-Йорку репер.

Прем’єра документального фільму запланована в США на 25 жовтня в кінотеатрах IMAX. Фільм розповідає про те, як Каньє і його команда музикантів виступають на музичних службах Sunday Service, організованих репером, та як створювався новий альбом. Нагадаємо, що від січня 2019 року щонеділі репер влаштовував закриті недільні служби, де виступав разом зі своїм госпел-гуртом.

Дати виходу альбому ще не розголошують. Відомо, що на платівці будуть треки, записані в колаборації з Нікі Мінаж, Pusha T і No Malice. Назви треків репер нещодавно оприлюднив на своїй сторінці у Instagram. Серед них – «Water», «Use This Gospel», «Beauty From Ashes», «Your light has healed me», «I could tell you/He could show you».

 

 

Трек-листом поділилася Кім Кардаш’ян, дружина Каньє. Вона ж запевняла, що «Jesus is King» вийде 27 вересня. На жаль, цього не сталося. Припускають, що Каньє не зовсім задоволений остаточним результатом альбому.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь