Бум на Ізраїль. У Києві відкрився новий ресторан з хумусом і фалафелем
Нагадаємо, навесні цього року відкрився ресторан Adelle, де можна скуштувати типову їжу сучасного Тель-Авіву: фалафель, сабіх, шварму та багато іншого. Крім того, нещодавно відкрився бар GOL’DA на Шота Руставелі, де також пропонують страви Ізраїлю та Близького Сходу. А наприкінці вересня свій вектор у меню змінив ресторан Solod на Березняках і тепер також пропонує страви Близького Сходу.
Ресторан Pita Kyiv розташований неподалік від площі Льва Толстого. Зала в ресторані одна, розрахована на два десятки гостей. У закладі працює відкрита кухня, тож кожен гість може спостерігати, як готують його замовлення.
У меню зібрані традиційні страви ізраїльскої кухні. Окрім класичних хумусу та фалафелю, тут можна також скуштувати курвіт — запечену цвітну капусту, яку спочатку трохи відварюють, а потім запікають у духовці. Хумус і фалафель можна замовити як на тарілці, так і в піті. Піти, до речі, тут випікають власноруч щоранку та впродовж дня, щойно вона скінчиться.
Дещо з меню:
- хумус – 79 грн.
- фалафель – 79 грн.
- запечена цвітна капуста з трьома соусами – 99 грн.
- кебаб – 119 грн.
Pita Kyiv
вул. Пушкінська, 39
Розклад роботи: пн-пт – з 11:00 до 22:00, сб-нд – з 13:00 до 22:00.
Facebook