Спецпроєкти

Дров’яна піч та справжня «Маргарита». «Сільпо» відкрило піцерію під Києвом


У селі Стоянка під Києвом відкрилася піцерія Pizza Saloon, де можна скуштувати традиційну неаполітанську піцу, приготовану як за класичними, так і за авторськими рецептами.

Новий заклад відкрився поруч із ексклюзивним супермаркетом «Сільпо». Інтер’єр Pizza Saloon оформлений у стилістиці Дикого Заходу. «Фішка» закладу — справжня дров’яна піч, у якій випікають піцу. Адже неаполітанську піцу можна приготувати виключно у дров’яній печі. Це вже шоста подібна піч у закладах мережі SilpoResto, кажуть власники мережі.

Марко Черветті та Енцо Кочча

За кухню тут відповідає бренд-шефа мережі «Сільпо» Марко Черветті. Піцу в «салуні» готують його учні-піцайоло, а також учні відомого неаполітанського шефа Енцо Кочча, який ставив меню для ресторану Positano на Березняках — того самого, який цього літа увійшов у топ-50 найкращих піцерій Європи.

У меню Pizza Saloon можна буде знайти «вічну неаполітанську класику» як от «Маргарита», «Диявола» або закрита піца кальцоне, а також авторські неаполітанські піци: з прошуто крудо та песто, з грушею та горгонзолою, з білими креветками та багато інших. З напоїв пропонують широкий вибір вина та пива, а також гарячі та прохолодні безалкогольні напої.

Pizza Saloon
Київська обл., с. Стоянка, вул. Київська, 10
розклад роботи: з 11:00 до 23:00

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь