Спецпроєкти

Абонемент в hiitworks


Прочитати сто книг, побувати в екзотичній країні, вивчити англійську – приблизно такі наші бажання напередодні Нового року. А також зазвичай ми загадуємо схуднути, підкачатись і перейти на правильне харчування. І ця мрія – найлайтовіша і найпростіша у втіленні.

Подаруй собі чи близькій людині абонемент у фітнес-студію hiitworks – і перший крок зроблено! Тут можна займатись силовими чи інтервальними тренуванями, тренуваннями у 3D-просторі, кардіо, TRХ, а також animal flow. Кожне заняття займає не більше 45 хвилин, саме тому hiitworks називають «фітнесом для зайнятих». А ще тому, що фітнес-студії hiitworks працюють з 7 до 21 в будні, і розташовані в ділових і спальних районах Києва: Поділ (дві студії), Печерськ, Вокзальна, Берестейська, Теремки, Лівобережна. Тож потренуватись можна перед чи після роботи.

Та повернімось до абонемента:  його можна придбати на період від 1 місяця до 1 року, він включає тренування на будь-який смак і для будь-якої цілі. Тож подарунок вподобає і подруга, яка мріє стати фітнес-моделлю, і друг, який хоче почувати себе сильнішим та енергійнішим.

Абонементи можна придбати офлайн або заливши заявку на сайті

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь