Спецпроєкти

Усе по 29 грн. Діма Борисов відкрив 15-й «Білий Налив» на Оболоні


Ресторатор Дмитро Борисов відкрив у спальному районі сидірею «Білий Налив», де всі позиції в меню можна замовити за єдиною ціною 29 гривень.

Нова сидерія розташована біля метро «Мінська». Це вже 15-й «Білий Налив» в Україні, минулого тижня ще один заклад з подібною вивіскою відкрився біля станції метро «Площа Льва Толстого» на колишній локації Varenyky Now.

01/5

Перший «Білий налив» відкрився навесні 2018 року та зчинив неабиякий галас своїми демократичними цінами та кілометровими чергами на Хрещатику. Крім Києва, подібні заклади також працюють у Львові, Харкові, Луцьку, Вінниці, Одесі, Сумах і Кропивницькому.

«Білий Налив» на Оболоні — це другий заклад Борисова в спальному районі, першим стало демократичне сіфуд-кафе Mushlya Café на Русанівці. До цього всі ресторанні проєкти «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова» відкривала лише в центрі.

За словами Борисова, він вже давно розглядав ідею вийти з форматом smart casual у різні райони Києва: шукали локацію і приміщення, які б підходили за технічними вимогами.

Меню — ідентичне іншим закладам мережі. Сидр, устриці, пироги з яблучною та курячою начинкою, веганські та звичайні хот-доги, а також яблучна наливка — все це можна скуштувати за єдиною ціною 29 гривень.

01/4

«Білий Налив»
Оболонський пр-т, 26
Розклад роботи: з 10:00 до 22:00
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь