Спецпроєкти

6 настільних ігор про секс


Коли вечірки та походи в кіно набридли, але хочеться розваг, то варто згадати про настільні ігри. Можна пограти вдвох із партнером/партнеркою, зібрати компанію або зробити комусь подарунок. Читай, обирай, грай!

Loopy

Суть гри полягає у виконанні спеціальних еротичних завдань. Гра складається із 4-х рівнів: «Розмови», «Любощі», «Пестощі», «Секс». Рівні допомагають вам отримати задоволення поступово, розтягуючи його та пізнаючи при цьому одне одного.
Як грати:
Крутимо стрілку, витягуємо картку із завданням, виконуємо його. Завдання складаються з різноманітних запитань (наприклад про тіло партнера, його вподобання, бажання, сексуальні мрії) та дій, які
ви маєте виконати одне з одним.

Комплект складається з 200 карток із завданнями різної складности, 40 карток найкращих сексуальних поз, ігрового поля зі стрілкою, правил, стрічки (може використовуватись як пов’язка на очі або для зв’язування рук).

Ідеально підійде для нових сексуальних партнерів. Гра допоможе дізнатися про вподобання та бажання одне одного. 

Аналогом Loopy є гра

WanderSex 2.0

Правила гри WanderSex2.0 дуже схожі на Loopy, але є декілька відмінностей: 

  • завдання розраховані на обох партнерів однаковою мірою (у Loopy більшість завдань виконує дівчина, що трохи протирічить принципу гендерної рівности, але задоволення однаково отримують два партнери);
  • компактніше пакування, гра добре підходить для того, щоб взяти із собою в подорож.

WanderSex 2.0 — це оновлена версія гри WanderSex 1.0. Виробник врахував побажання пар, додав нові завдання, при цьому зменшивши кількість карток (зручніше грати).
Комплект складається з  92-х карток, лубриканта Fun Factory, 3 мл (Німеччина), стрічки-фіксатора.

Секскалендар

Адаент-календар  – це традиційний спосіб очікування Різдва. У класичному розумінні це 24 квадратики (яким відповідає 24 дні), за якими сховано якийсь малюнок/подарунок/завдання. У сексуальному календарі у кожному квадратику є сексіграшка або аксесуари до неї, елементи вбрання тощо.

Як грати:
Єдине правило: щодня відкривати один квадратик, а далі все залежить від вашої уяви та бажань.

Типовий набір складається з кліторального стимулятора, мастурбатоа, наручників або нашийника, лубриканта, масажних кремів та лосьйонів.
Цікаво, що календарі у продажу протягом року, але ціна збільшується, саме коли прийнято користуватися адвент-календарем. Тобто ви можете за вигідну ціну (роздрібна ціна іграшок набагато вища)  отримати повний набір іграшок та використати їх у будь-який період року. 

Дженга sex edition

Неважливо, чи ви у стосунках, чи просто познайомилися на одну ніч, ця гра  не залишить вас байдужими.

Як грати:
Так само, як і в класичній грі, гравці будують вежу, використовуючи дерев’яні блоки, після чого почервого дістають блоки з вежі та кладуть наверх.  Різниця в тому, що на кожному з дерев’яних блоків вказано номер, якому відповідає картка із завданням. Завдання діляться на чотири рівня складности (тобто відвертости). Оскільки ви самостійно можете обирати ці рівні, ймовірність, що вам випаде одне й те ж саме завдання, – мінімальна.

Комплект складається з
пронумерованих дерев’яних блоків (40 шт), 4-х карток зі списком завдань (до одного списку входить 40 завдань).

Скретч-постер «#100 Поз для сексу Kamasutra Edition» 

Ні, тут не треба позначати, в яких країнах ви побували чи які цілі поставили на наступний рік. Чудовий варіант як для пар, так і на подарунок. 

Як грати:
За допомогою монетки, що входить у набір, стирати на постері скретч-шар, під яким знайдете завдання, що необхідно виконати (а саме позу, у якій це потрібно зробити). Коли всі завдання будуть виконані, ви можете обрати три з них, що запам’яталися вам як найскладніше, найпікантніше та найкумедніше з усіх.

Комплект складається з :інструкції, монетки для стирання скретч-шару, кнопок, щоб повісити постер, набору стікерів, хустинки для стирання залишків скретч-шару.

 

Desire – Couples Game 

Онлайн-застосунок для пар (App Store, Google Play).

Як грати:
Ви встановлюєте застосунок на свій гаджет. Необхідно створити один акаунт на двох (дві пошти, один пароль). 

Суть гри полягає в тому, щоб ставити завдання своєму партнеру. Якщо партнер їх виконує, він отримує бали і навпаки . Не обов’язково виконувати тільки ті завдання, що вказані в застосунку. Ви можете створювати свої особисті.
Мета гри – проходити різні рівні завдань від найпростіших (наприклад, «Підійди до свого партнера та скажи йому, як сильно ти його хочеш/кохаєш», «Зроби двадцять відтискань від підлоги, при підйомі цілуючи одне одного») до найскладніших (наприклад, 24-годинний сексмаратон: подробиці можна дізнатися, тільки пройшовши попередні рівні).Є платний контент (проходження рівнів). 

JIZZ Drinking Game 

Дуже забавна та відверта drinking game , яка стане в нагоді на дівичвечорі. 

Як грати:
Ємність у вигляді чоловічого статевого органу наповнюють будь-якою рідиною (найчастіше алкогольними напоями). Збоку на так званому келиху є два коліщатка: одне вказує кількість вприскувань, друге – місце (рот, груди, обличчя). Кожен гравець крутить коліщатко та залежно від того, що йому випадає, випиває рідину в іграшці, виприскуючи її на вказану частину тіла (або обличчя). Можна грати так, що кожен гравець, який крутить коліщатко, виконує те, що йому випадає з наступним гравцем (обережно, це дуже смішно!)

Що входить: цікава ємність рожевого кольору.  

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь