Спецпроєкти

Night is for sleeping! У Києві пройде серія денних вечірок


Денні вечірки – вже дуже популярний світовий тренд, що ламає стереотип, ніби тусити і танцювати весело тільки вночі та натомість надає свободу танцювати коли заманеться. Розвивати цей тренд в Києві вирішила промогрупа «Night is for», що запускає у Києві серію денних вечірок під назвою :РМ! для тих, хто не проміняє здоровий сон ні на що інше або ж тих, хто любить йти проти системи та насолоджуватися музикою вдень. Як назву організатори взяли скорочення, яке використовується для позначення часу доби – «PM» (post meridiem), що означає «після полудня».

:1PM! – це вечірка з усіма відповідними атрибутами, яка, крім усього, ще й надає можливість потусити всім, хто з різних обставин не може піти в клуб вночі.

«Я багато разів чула про те, що люди не йдуть на вечірку через пізній час виступу діджея. Я і сама до таких належу. Я багато часу проводжу в Берліні. Тут класні артисти часто грають саме вдень. Це надихнуло мене на створення чогось подібного в Києві», – розповідає одна з авторок ідеї проведення денних вечірок, діджейка Ксенія Палфі. – Ми хочемо запрошувати тих артистів, кого самі слухаємо і чиї треки граємо. Техно, хаус, диско, всілякі їхні мікси. Головне – актуальність, нетривіальність і максимальні веселощі!».

Перша денна вечірка зі світовими діджеями та електронним лайввиступом відбудеться 14 березня в Arthall D12 (Десятинна, 12) .

Line-Up:

1. Ata – Dj і засновник лейблів Playhouse, Klang, Ongaku. Керує культовим клубом Robert Johnson (Німеччина, Франкфурт). Завдяки своїми діджей-сетами, Ata зробив Robert Johnson одним з найзначиміших клубів у світі електронної музики.

 

 

2. MLiR – електронний дует, заснований двома шведами Einar Christofferson і Marco Gegenheimer. Назва проєкту – це абревіатура від іронічної фрази «сучасне життя – це сміття». У 2016 році хлопці увірвалися в музичний світ з хайповим EP «Swedish Lo-Life», що вийшов на авторитетному лейблі Studio Barnhus, яким керує Axel Boman, Kornél Kovacs і Petter Nordkvist.

Коли: 14 березня з 16:00 до 23:00

Де: ARTHALL D12 (вул. Десятинна, 12)

Вартість квитків – від 250 грн

Придбати свій квиток можна тут:

https://katacult.com/pm-day-party/?fbclid=IwAR0B-92PN7UNC2DuJdkRFxX6Oay4EfBuCJ2soEa7Cu6oe7eCmRBw0BafcUQ

Долучайся до музичної подорожі, щоб відсвяткувати свободу танцювати коли заманеться!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь