Спецпроєкти

Секс у публічному місці: 8 практичних порад


Секс у публічному місці може стати неабиякою пригодою. Можливо, ви ніколи навіть не думали про це, а може, дуже давно хотіли, але ніяк не могли наважитись або думали, що це неправильно/дивно. Насправді ж секс на публіці має безліч переваг для стосунків та для вас загалом: вірогідність бути поміченими, виділення адреналіну, зміна звичної атмосфери дарує приємні відчуття як фізично, так і емоційно. Саме той факт, що секс на публіці прирівнюють до правопорушення (насправді згідно із Законом України — це адміністративне правопорушення), і робить його таким бажаним для багатьох людей. З іншого боку, ви все ж таки можете бути притягнуті до відповідальности в разі висунення звинувачень. 

На думку багатьох психологів, виділення адреналіну, що спричиняє емоційний сплеск, може позитивно вплинути на ваш фізичний стан. Але не слід плутати добровільний заздалегідь обговорений статевий акт з мастурбацією у публічному місці. Другий випадок не є здоровим проявом сексуального бажання, це форма вуличного домагання. 

Не забувайте, що такий різновид сексу має низку ризиків, на які треба погодитись. Вас можуть побачити інші, можливо, це будуть ваші знайомі. Якщо ви обрали місце, де часто буваєте, хтось може зняти це на камеру.

Ми радимо підготуватись до нового сексуального досвіду, щоб він був приємним та безпечним, використовуючи такі правила та рекомендації: 

Сплануйте час, коли ви хочете зайнятися сексом

Неважливо, наскільки ви досвідчені у цьому різновиді сексу, — час грає тут дуже велику роль. Наприклад, якщо як місце проведення ви обрали парк, краще прийти туди в темний період часу. 

Загалом такі місця, як парк, сад та інші місцевості з великою кількостю дерев — гарний варіант. Там завжди знайдеться тихе та надійне місце. Також приємним бонусом буде, якщо ви маєте змогу вирушити туди на машині, — у будь-який час ви з легкістю зможете звідти поїхати.

Продумайте, що одягнути 

Багато застібок можуть змусити вас змарнувати час на роздягання. Одяг яскравих кольорів (зокрема неонових) може привернути увагу перехожих. Саме тому радимо вибирати простий однотонний одяг спокійних базових кольорів. Це допоможе вам бути непомітними на тлі локації, яку ви обрали. 

Вдосконалюйте свою позу стоячи 

Якщо вам пощастить знайти таку локацію, де ви зможете викорстати різні пози, — це класно, а якщо ні, то поза стоячи — це найкращий варіант. Потренуйтеся разом з партнером вдома, відчуйте, як вам обом краще виконувати її, щоб потім відтворити з максимальним задоволенням. 

Зберігайте тишу 

Кричати та голосно стогнати під час сексу — це здоровий прояв емоцій: ви можете проявляти їх так голосно та в такій кількості, як вам того хочеться. Але не тоді, коли це стосується публічного сексу. Логічно, що на крики та галас відреагують перехожі, а це вам зовсім непотрібно. Насправді тиша іноді може бути дуже інтимною. Якщо зовсім не можете мовчати, можна шепотіти щось на вушко своєму партнеру/-рці. 

Будьте спокійні та не нервуйтесь 

Так, вас можуть побачити. Це і є основна ідея сексу на публіці. Тож, якщо ви наважились та хочете це зробити, ви маєте усвідомити можливі варіанти розвитку подій. 

У більшості випадків якщо вас побачить звичайний перехожий, він буде так само спантеличений та здивований, як і ви. І скоріше за все, мовчки піде з «місця злочину». Але слід враховувати, що хтось захоче зняти ваші розваги на камеру свого телефона чи будь-якого іншого гаджета. Будьте уважні.

Якщо ж вам пощастило менше і вас побачив представник поліції, служби охорони з локації, де ви перебуваєте, найкраща відповідь — це вибачення. Скажіть, що ви дуже вибачаєтесь та якомога швидше йдіть звідти. Поліція навряд буде вас затримувати та висувати звинувачення. Врешті-решт така ситуація може когось тільки розсмішити. 

Реалістично оцінюйте ситуацію

Якщо в кіно актори займаються сексом у переповненій кав’ярні і ніхто на них не звертає уваги, — це не означає, що треба робити так само. Пам’ятайте, що кіно і реальне життя — це різні речі: в кіно люди, які роблять вигляд, що нічого не помічають, такі ж самі актори. Фантазуйте, але в міру.

Використовуйте відповідні сексіграшки

Публічний секс не виключає можливість використання сексіграшок. Навпаки, існують такі, що ідеально для цього підійдуть. Вібратори маленьких розмірів з відсутністю гучних вібрацій, вібратори у вигляді різних побутових предметів, як футляр від помади, іграшки на дистанційному керуванні й з онлайн-застосунками та багато інших допоможуть вам і вашому партнеру/-рці досягти оргазму швидше та зроблять цей досвід вдвічі пікатнішим.

Помічайте дрібниці 

Це вже не стосується безпеки та спостереженням за перехожими (хоча про це не забувайте!). Спробувавши публічний секс (за умови, що все минуло успішно та вам сподобалось, а це не важко, читайте поради вище), ви почнете помічати, що існує безліч варіантів, як і де це повторити. Залишились в офісі, а всі колеги вже пішли, ви вдвох в машині, а навколо нікого, приміряєте новий одяг у великому магазині, а всі консультанти зайняті чимось іншим… Вирішувати вам, що в такій ситуації робити. 

  

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь