Спецпроєкти

Джастін Бібер побив рекорд Елвіса Преслі, встановлений 59 років тому


25-річний Джастін Бібер побив рекорд Елвіса Преслі, встановлений 59 років тому, і став наймолодшим артистом, якому вдалося 7 разів очолити головний музичний американський чарт – Billboard 200.

Музикант обігнав легендарного Елвіса Преслі і його альбом Blue Hawaii 1961 року завдяки своєму 5-му альбому Changes, який посів 1-е місце в головному музичному чарті США.

View this post on Instagram

Thank you. #changes

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Вперше Джастін очолив чарт у 2010 році в 16 років з дебютним альбомом My World 2.0. Також співак двічі очолював чарт з альбомами Never Say Never: The Remixes (2011) і Believe Acoustic (2013).

Нещодавно співак випустив соціальний кліп на пісню Intentions, записану разом з американським реп-виконавцем Quavo, і присвятив його сильним жінкам. Головними героїнями кліпу стали три жінки різного віку, національностей, чиїми історіями Джастін вирішив поділитися в новій відеороботі. Анджела, наприклад, переїхала з Огайо в Лос-Анджелес і їй довелося жити на вулиці, Марсі стала мамою в 19 років, а Барі приїхала з Саудівської Аравії в США і першою у своїй родині здобула освіту в коледжі. Усім їм допомагає Alexandria House, неприбуткова благодійна організація, що допомагає жінкам, які опинилися у скруті. На підтримку проєкту Бібер запустив фонд під назвою «Intentions». Його мета – зібрати 200 000 доларів, які будуть передані в Alexandria House.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь