Спецпроєкти

Коли третій — не зайвий, або Що люди думають про секс утрьох?


Здається, що сьогодні немає жодних проблем з різноманітністю сексуального життя: існує безліч сексіграшок для людей та пар різної статі й орієнтації; у порно, скоріше за все, вже втілені всі мрії та таємні бажання людства, а сексуальна освіта доступна для кожного на сторінках Інстаграму та інших соціальних мереж. 

Але така свобода  сексуальних водобань зовсім не означає, що кожен із нас має однакові бажання. Наша унікальність не визначає наш рівень відкритости або відповідність сучасним трендам. Вона говорить лише про те, що нам вже давно відомо, —  ми різні. Сьогодні ми вирішили перевірити цю теорію, запитавши людей їхню думку про секс утрьох. 

Данило, 21 рік
У мене змішані почуття щодо цього питання. Іноді важко навіть з однією дівчиною, а якщо їх дві… Я не впевнений, що в мені б вийшло задовольнити їх обох. Якби це була моя дівчина і вона запропонувала, я б, скоріше за все, відмовився. Щодо випадку, коли два хлопці… Ну такий варіант можливий, тільки коли ви з другом напились, а дівчина поруч лише одна. Я можу таке уявити, але все одно краще не треба. 

Олена, 19 років
Мені подобаються будь-який різновид сексу. Головне, щоб усі деталі були обговорені заздалегідь. Неважливо, в стосунках я чи ні, ці правила дієві для всіх випадків. Стать, до речі, немає теж ніякого значення. Ставлюся до всіх однаково.

Андрій, 26 років
Моя дівчина колись запропонувала мені секс утрьох, ще з однією дівчиною. Я знав, що їй подобаються дівчата. Спочатку я погодився. А потім почав постійно про це думати, як це буде відбуватись. У мене увесь час в голові була картина, як ми займаємося сексом і моя дівчина дивиться на мене, а мені дуже некомфортно. Тому я сказав їй, що не хочу цього. 

Костя, 22 роки
Я б хотів спробувати секс із двома дівчатами, але лише коли в мене немає пари, як ось зараз. У стосунках я загалом власник, тому не можу навіть уявити собі секс утрьох зі своєю дівчиною. Якби вона мені запропонували секс із двома чоловіками, я б одразу з нею розійшовся. 

Аня, 21 рік
Залежить, коли це станеться. Зараз я маю хлопця, якого кохаю, і я точно не хотіла б, щоб хтось із ним спав, не можу уявити, що його хтось торкається, крім мене. І навіть я б особисто не хотіла з кимось спати, якщо в мене є він.
З іншого боку, якби я не мала стосунків, я б не відмовилася стати тією третьою дівчиною для якоїсь пари. Ну, бо це крутий досвід, а якщо виникнуть ревнощі, то це вже будуть вирішувати між собою партнери, а не я.

Марія, 31 рік
У мене був секс утрьох. Але якось так вийшло, що я не взаємодіяла з дівчиною, лише поцілунки були. А зараз я б хотіла зробити це ще раз, але вже по-іншому. Тобто я б хотіла, щоб під час сексу втрьох я насправді зайнялася сексом з обома партнерами. Але це має бути сексуальна дівчина, в тому сенсі, що зовнішність тут не головне. Це має відчуватись одразу.

Олена, 25 років
Я не можу сказати, як я ставлюся до сексу, коли в мене немає хлопця, бо я просто ніколи не мала сексу без стосунків. Це просто мені не підходить. Я вважаю, що суспільство впливає на моє ставлення та взагалі на ставлення людей, бо коли ти не хочеш такого сексу — ти наче закрита, закомплексована людина. Але я розумію, що насправді це просто не моє і це нормально. 

Михайло, 26 років
У мене був секс утрьох з моїм другом і іншою дівчиною. Насправді це було декілька разів. Мені трохи незвично знайомитися з дівчатами, а в нього це добре виходить. Ми обидва не хочемо стосунків. Я не бачу зовсім різниці між звичайним сексом і сексом утрьох. Ще в мене був секс із чотирма іншими партнерами. Це просто досвід. Я думаю, це круто, бо я ще молодий і хочу спробувати все.

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь