Спецпроєкти

Хто серед перших хедлайнерів UPark Festival 2020?


9 липня у Києві пройде фестиваль Upark 2020. Першим хедлайнером фестивалю став гурт «My Chemical Romance». Це буде перший виступ культового рок-гурту в Україні. Окрім MCR, у цей день на сцені «запалить» і  канадський поппанк-гурт «SUM 41».

Протягом 10-річної кар’єри «My Chemical Romance» випустили 4 альбоми, кожен з яких високо оцінила як публіка, так і музичні критики. Феноменальний успіх концептуальної платівки «Welcome to the Black Parade» у 2006 році підтвердив їхнє звання одного з найпопулярніших гуртів покоління: альбом дебютував на другій сходинці Billboard, а вже першого тижня після релізу кількість проданих альбомів перевищила 200 000 копій.

Гурт «MCR» розпався у 2013 році, та цьогоріч оголосив реюніон-тур по США та фестивалям Європи. Градус очікування складно переоцінити: квитки на перший сольний концерт MCR в Англії були продані за 30 хвилин, а весь американський тур – за один тиждень.

Перед «My Chemical Romance» виступить канадський гурт «SUM 41»живе уособлення панк-року.

Продаж першої партії квитків почнеться 5 лютого на сайті uparkfestival.com.

Фестиваль UPark відбуватиметься на тій же локації, що й минулоріч, – Sky Family Park. На території буде велика зона фудкорту, басейн, кальян-лаунж і багато інших розваг. Це буде вже четвертий фестиваль UPark. У попередні роки на ньому виступали Die Antwoord, Bring me the Horizon, Gorillaz, 30 Seconds to Mars, Red Hot Chili Peppers, Massive Attack, Muse, Bonobo та інші.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь