Спецпроєкти

Найдовший пеніс та найбільша оргія. 8 світових сексрекордів


Секс – це спосіб отримати задоволення, виразити свої почуття та емоції, він пов’язаний із появою нового життя, також це може бути розвагою або важливим кроком у чиємусь житті. Здається, що секс – це щось спільне в багатьох людей, але водночас він такий різний і багатогранний. Сьогодні ми вирішили дізнатися, хто заслуговує на звання сексрекордсмена та чому. 

Найбільша кількість партнерів за день 

Порноактриса Ліза Спаркс у жовтні 2004 року побила рекорд за найбільшу кількість партнерів протягом дня. Зірка дорослого кіно впоралася з 919 чоловіками, кожному з яких вона приділяла в середньом півтори хвилини. До речі, цей процес було зафіксовано на відео. 

Еакуляція на найдовшу відстань 

Невпевнені, чи ця навичка впливає на якість сексу або оргазму, але тим не менш факт приголомшує. Похизуватися цим нестандартним талантом може Хорст Шульц. Відстань, якої досягла сперма при еякуляції, склала майже 6 метрів (зафіксовано 18.9 футів, – прим.ред.). Сташно уявити, якою була швидкість переміщення цієї рідини в повітрі. 

Найбільша кількість оргазмів за годину

У 2009 році в Данії проходив мастурбатон – благодійна подія, під час якої учасники мастурбують, тим самим привертаючи увагу до проблем сексуального здоров’я (зокрема до СНІДу та ВІЛ), борються з табуйованістю теми сексу та спростовують суспільну думку про негативні наслідки мастурбації. Під час мастурбатону одна із жінок побила рекорд, досягнувши 222 оргазмів за годину. Вражає, еге ж? Ось хто по-справжньому пізнав своє тіло! Можливо, навіть аж занадто.

Наймасштабніша оргія

Найбільша оргія відбулась у Японії. У цій грандіозній події взяло участь 250 пар. Місцем дії була майже порожня кімната,  де стояли ліжка з мінімальною відстаню одне від одного. При цьому дозволялося займатися сексом тільки з тією людиною, з якою ви прийшли. Крім того, увесь процес було заздалегідь сплановано. Підготовка та точність – і рекорд ваш.

Найдовша мастурбація

Рекорд було досягнуто під час уже відомого нам мастурбатону, який відбувся в Сан-Франциско у 2012 році. Тоді Сонні Неш провела 10 годин і 10 хвилин мастурбуючи. Не знаємо, чи то благодійність так вплинула, чи щире бажання побити рекорд, але в неї вийшло.

Найсильніші м’язи вагіни

Гімнастка Тетяна Кожевнікова може похизуватися неабиякою силою, правда, в дещо незвичний спосіб… Вона продемонструвала силу своїх інтимних м’язів, піднявши скляну кулю вагою 14 кілограмів. Тетяна веде курси імбілдингу, можливо, навчаючи майбутніх рекордсменок. 

Найдовший пеніс

Багато хто може хизуватися розміром пенісу, але ось кому це зовсім непотрібно, то це Джоні Фелкон. Він – власник найдовшого чоловічого статевого органа (34.29 см). Джона – американський актор та письменник, відмовився від пропозиції стати порноактором, сказавши, що це був би найлегший шлях. Також відомо, що одного разу його затримали під час проходження металодетектора в аеропорті, помітивши підозрілий предмет чималого розміру в штанах. Після огляду рекордсмен успішно пройшов реєстрацію.

 Найстарша представниця сексіндустрії 

У Тайбеї поліція затримала, скоріше за все, найстаршу працівницю сексіндустрії. 82-річна жінка, яка називає себе «Grandma», досі надає послуги. Жінка розповіла, що обрала цю професію 40 років тому після смерти свого чоловіка. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь