Спецпроєкти

5 телеграм-каналів не про коронавірус


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Якщо ви вже втомилися від нескінченних новин про кількість заражень, виконання Imagine на різні лади та подібного карантинного контенту, ось добірка телеграм-каналів, що розповідають про інші сфери нашого життя. Сподіваємося, вони допоможуть вам не здичавіти і навіть дізнатися дещо нове. 

«Словниковий запас» і як його розширити

Проєкт обіцяє щодня публікувати нове українське слово і майже завжди цю обіцянку виконує, розлого його пояснюючи в словниковій статті. Від вас потрібно всього нічого – не тільки читати про ці слова і запам’ятовувати їх, а ще й застосовувати.

«Український бізнесмен» — бізнес в усіх проявах

Цей канал буде корисний усім, хто розглядає карантин як можливість налагодити проблемні процеси та повернутися до звичного режиму роботи з новими знаннями та баченням. Автори каналу не тільки публікують корисні поради та діляться бізнес-літературою, але й мотивують працювати (це актуально для лінивого домашнього режиму роботи).

«Лекции в коллекцию» — статті про все

Добірка свіжих цікавих статей з усього світу зі змістовними коментарями від автора каналу. Серед тем психологія, бізнес, технічні інновації – все, що потрібно, аби не іржавіти на карантині.

«Думай, как реклама» — бібліотека креативу

Свіжий погляд на світ реклами від маркетингового агентства Brain Tank. Його представники особисто випускають тільки добірні матеріали, що будуть цікаві і тим, хто хоче детально розбиратися в рекламі, і просто допитливій людині

«Слышь, Тарантино!» — цікаво про світ кіно

На випадок, якщо потрібно відпочити, а рекомендації серіалів Netflix вже не цікавлять. Канал про кіно й не тільки веде професійний режисер, який пише про події кіноіндустрії та рекомендує класні фільми, що подобаються йому самому.

Автор добірки Максим Ольшин

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь