Спецпроєкти

Тримати себе у формі: 10 фітнес-клубів, які проводять тренування онлайн


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Як під час карантину зберігати форму та підтримувати звичну фізичну активність? Займатися спортом вдома – тренування в самоізоляції ніхто не скасовував, а ноутбук та інтернет допоможуть виконувати вправи під керівництвом професійного тренера. Залишилося тільки обрати фітнес-клуб, підходящий формат та час вправ – і, звісно, не забувати і не лінькуватися їх робити.

FIZMAT 

FIZMAT пішов на карантин за день до виходу указу про карантинні заходи. З 15 березня фітнес-клуб перейшов на онлайн-режим та швидко адаптувався до нових форматів.

Зараз у FIZMAT доступні онлайн-тренировки в LIVE-режимі в Zoom, онлайн-челендж в записі, персональні тренування онлайн. 

Напрями у FIZMAT-онлайн:

-barre,

– KHADU, 

– stretching,

– пілатес

– йога

Тренування проходять щодня. Обрати для себе зручний час та зареєструватися можна на сайті.

hiitworks

У hiitworks також запустили три-онлайн формати: групові та персональні онлайн-тренування й челенджі (hiitовий антивірус, hiitове тіло, челендж «Попа клас»).

Якщо ви вирішили на карантині присвятити більше часу спорту, для вас підійде безлімітний абонемент. Він дає можливість відвідувати будь-які тренування відповідно до розкладу в необмеженій кількості. Чим довше тривалість абонемента, тим дешевше ціна за місяць.

Ознайомитися з розкладом та записатися можна на сайті.

FIZIKA

Фітнес-клуб проводить тренування онлайн у прямому ефірі в Інстаграмі о 10:00 та 19:00. Всі тренування адаптовані під домашні умови.

Доступні формати:

  • функціональні заняття;
  • стретчинг;
  • тренування з елементами CrossFit;
  • єдиноборства.

Тренування доступні на сторінці у форматі IGTV – якщо ви не встигнете на 10:00 чи 19:00, можете зайнятися спортом в будь-який зручний для вас час. Нещодавно у FIZIKA також запустили онлайн-картки, які дають можливість продовжувати заняття у залі після закінчення карантину.

SmartassClub

У клубі доступні персональні тренування онлайн з улюбленим тренером. Тренування під чуйним контролем професіонала проводяться через Zoom. Щоби записатися, варто зателефонувати за номером  (095) 186 15 76 або написати в дірект. 

Види тренувань, розклад та ціни можна знайти на сайті SmartassClub.

5 елемент 

5 елемент надає можливість вибору: займатися з тренером персонально або долучатися до загальних тренувань. Крім того, записи занять зберігаються в Інстаграмі – якщо ви не змогли вчасно долучитися до заняття (чи було просто ліньки робити це саме сьогодні, наприклад).

З питань підбору програм, вибору тренера та оплати можна телефонувати за номером +380675551243 чи писати у Telegram або Вайбер. 

Sport Life

Це перше спортивне інтернет-телебачення. З ним ви можете щодня долучатися до тренувань під чуйним керівництвом професійних тренерів, причому безкоштовно. На сайті можна знайти корисні поради для новачків – що саме потрібно підготувати для тренування, як облаштувати простір, які є протипоказання для занять. 

Долучитися – тут.

ЕБШ

ЕБШ надає можливість тренуватися індивідуально під керівництвом професіонала. Якщо ж вам більше до вподоби варіант виконання вправ час від часу самостійно, можна слідкувати за YouTube-каналом – щодня у ЕБШ виходить нове відеотренування. Плюс ще й у тому, що тренування різного типу – можна обирати силові (новачкам краще починати з чогось лайтовішого), а можна врешті-решт почати опановувати йогу.

Nike

Майже щодня тренери/-ки Nike проводять безкоштовні тренування, до якого долучитися може будь-хто за бажанням. Крім того, можна спілкуватися з тренерами/-ками в чатах особисто та питати поради.

Долучитися до безкоштовних тренувань можна на сторінці Nike у Фейсбуці.

Фітнес Цех

Фітнес Цех активно ведет фейсбук-сторінку: щодня там з’являються вправи від досвідчених тренерів. Не бійтеся щодо можливої плутанини у вправах: під кожним відео можна знайти детальний опис, який допоможе не наробити помилок та виконувати все правильно. Крім того, можна спробувати створити індивідуальну програму для тренування бажаних частин тіла – пресу, рук, ніг тощо.

Дивитися вправи (і при цьому не забувати тренуватися) можна тут.

Workout Йога

На випадок, якщо ви давно хотіли опанувати йогу, але руки-ноги все ніяк не доходили. Приємним бонусом є корисні поради, в тому числі і з правильного харчування, відеорецепти, розбір типових помилок при виконанні вправ. Суцільна користь!

Ознайомитися з каналом можна за посиланням.

Бажаємо не забувати про фізичне здоров’я, займатися спортом, при цьому не перевантажуючи себе, і ніколи не хворіти!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь