Спецпроєкти

У Київській області на вихідні пропонують ввести режим максимального обмеження пересування


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

10 квітня Київська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запровадила додаткові обмежувальні заходи в межах Київської області на вихідні. Про це повідомляє пресслужба Київської облдержадміністрації.

Щоб стримати поширення коронавірусної інфекції, комісія вирішила:

? Рекомендувати органам місцевого самоврядування Київської області обмежити пересування та перебування людей у громадських місцях на період вихідних і святкових днів (з 13:00 суботи 11 квітня 2020 року до 6:00 13 квітня 2020 року та з 13:00 18 квітня 2020 року до 6:00 21 квітня 2020 року).

? Посилити контроль за дотриманням встановлених обмежень на території населених пунктів, зокрема в парках, лісопаркових зонах та в місцях масового перебування людей.

? Обмежити доступ громадян до місць поховань та простежити, щоб громадяни там дотримувалися  правил карантину: перебували не більше, як по двоє людей, та в захисних масках.

Також комісія затвердила у випадку виявлення в організованих трудових колективах хворих на коронавірус запроваджувати обмежувальні заходи до таких суб’єктів господарювання на 14 календарних днів.

Станом на 10 квітня у Київській області зафіксовано 140 підтверджених випадків захворювання (серед них 10 дітей), 583 випадки підозри на інфікування, 5 летальних випадків. 1607 контактних осіб перебувають під медспостреженням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь