Спецпроєкти

Через пандемію концерти відбуваються у форматі драйв-ін. Що це за формат і чи є він в Україні?


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий!

Через пандемію концерти та фестивалі заборонені в більшості країн світу. Попри це, одне датське місто знайшло геніальний спосіб не порушити регламенту та виступити з концертом.

Так, у передмісті Орхуса в Данії нещодавно відбувся концерт у форматі драйв-ін. Датський музикант Мадс Лангер зібрав на своєму лайві 500 осіб і створив новий формат концертів,  актуальний у найближчому майбутньому.

 

Про концерт оголосили всього за 6 днів до дати, і всі квитки розкупили за кілька хвилин. Звук транслювали в автомобілі слухачів за допомогою радіо. Також з артистом можна було спілкуватися через відеозв’язок у Zoom.

Це був перший захід у запланованій серії концертів та інших заходів у форматі драйв-ін на поспіхом зведеній сцені однієї з околиць Орхуса. Наступного дня сцена стала кінотеатром.

View this post on Instagram

We did it ❤️?

A post shared by Mads Langer (@madslanger) on

Подібний захід також відбувся днями у Німеччині. Нічний клуб у німецькому місті Шютторф неподалік від кордону з Нідерландами влаштував рейв просто неба для фанів  на автомобілях. Для рейверів виступав діджей Devin Wild.

Туди пустили тільки 250 автомобілів, у яких могло перебувати тільки дві особи. Тепер клуб планує провести більше автомобільних заходів.

В Україні також анонсували автоконцерт гурту «Беz обмежень», що відбудеться 29 травня на території колишнього аеропорту в селі Крупа Луцького району (12 км від центру Луцька). Квитки без комісії можна придбати на сайті.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь