На краю пірса, на пляжі чи в лісі. Який на вигляд «найбільш соціально дистанційований ресторан» у світі?
До початку пандемії шведська компанія Oddbird виготовляла безалкогольне вино, але ізоляція внесла свої корективи. Бренд відкрив ресторан під назвою Nowhere ( «Ніде»), щоб вивести концепцію харчування під час соціального дистанціювання на новий рівень.
Ресторан створений для тих, хто планує тримати соціальну дистанцію і в мирні часи. У закладі всього шість столів, розкиданих на теренах природного заповідника Häringe під Стокгольмом. У гущавині лісу або на краю пірса, в полі або на пляжі. І красиво, і безпечно.
Столи для ресторану спроєктовала данська компанія дизайну інтер’єру The Norrmans, почасти використовуючи перероблені матеріали та меблі, а над меню працювали шеф-кухарі стокгольмського ресторану Garba: Лінн Седерстрем і Маріон Рінгборг. Усім гостям подаватимуть вина Oddbird.
Забронювати столик можна буде з 22 червня онлайн, а відкриється ресторан уже в серпні.
Раніше подібний заклад був створений у містечку Вермланді (Швеція). Там відкрили ресторан, який обслуговує лише одного гостя в день, а столик розташований серед поля. Заклад був розроблений як перший у світі абсолютно безпечний ресторан.