Спецпроєкти

В Україні обрали підприємицю року


16 липня відбулась церемонія нагородження премії «Створено жінками», на якій обрали підприємицю року та оголосили фіналістів премії.

Підприємицею року стала Євгенія Ніколайчук, співзасновниця і головна партнерка мережі винних барів, що представляють українських виноробів, – Like a local’s wine bar.

Друге та третє місце посіли Катерина Германн, співзасновниця бренда українських суконь- вишиванок My Sleeping Gypsy, та Анастасія Журавель, співзасновниця першого українського благодійного магазину «Ласка».

Крім титулу Бізнес-леді 2020 року, переможниця отримала грошовий приз 100 тис. грн на розвиток свого бізнесу, членство у Франко-українській торгово- промисловій палаті терміном на один рік, а також поїздку в Париж з можливістю відвідати керівні офіси великих французьких компаній.

Удруге Франко-українська торгово-промислова палата відзначає внесок жінок, які заснували власні компанії в Україні. Важлива місія премії – мотивувати на активні дії тих, хто ще тільки мріє про перші кроки у підприємництві.

У Франції рівність чоловіків і жінок стала однією з найважливіших частин державного порядку в період президентства Еммануеля Макрона. Впровадження активної політики фемінізації дало результати: 40% підприємствами Франції сьогодні керують жінки. В Україні французькі компанії також активно докладають зусиль у сприянні жіночому підприємництву. Премія «Створено жінками» – частина цієї великої програми.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь