Спецпроєкти

Подивіться трейлер байопіка про Девіда Бові – і скажіть, чи виглядає Джонні Флін переконливо в цій ролі


28 жовтня вийшов перший трейлер байопіка про Людину на Місяці, Філіпа Джеффріса з Twin Peaks і просто мегакрутого музиканта Девіда Бові.

Головну роль в байопіку – тобто роль Бові в молодості – виконав актор Джонні Флінн. У стрічці розповідатиметься про початок 70-х, перший візит юного Девіда Джонса до Нью-Йорка та його перевтілення на Зіггі Стардаста. Йтиметься також про особисте життя – зокрема знайомство із першою дружиною Анджелою, яку зіграла Джена Мелоун.

Давайте подивимося трейлер:

З того, що одразу стає помітним – Флінн не надто схожий на Бові зовнішньо, при цьому дуже сильно старається копіювати манери співака, його жести та міміку. Звісно ж, краще побачити фільм цілком, щоби зробити остаточні висновки. Та, на жаль, враження від нього вже може бути частково зіпсованим, якщо згадати передісторію: сам Бові за життя не хотів, аби про нього знімали байопіки, проти виступали також його рідні і близькі друзі – ще до початку самих знімань.

Що ж, стрічка має вийти в прокат незабаром, тож дочекаємося її, аби точно сказати, наскільки Флінну вдався Бові, а режисеру Гебріелу Ренджу вдалася стрічка в цілому. А поки що можна обговорювати вашу думку про трейлер і перші враження від нього – це можна робити в нашому фейсбуці під дописом про байопік.

Якщо ж хочете дізнатися більше про відомих режисерів та їхні методи зйомки – залишаємо ось тут лінк на великий матеріал про Девіда Лінча, одного з улюблених режисерів редакції bit.ua. А ось за цим посиланням можна почитати про його дітище Twin Peaks – у продовженні серіалу, стрічці Twin Peaks: Fire Walk With Me, знявся сам Бові.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь