Спецпроєкти

Facebook об’єднує бумерів і міленіалів: користувачі Instagram та Messenger можуть спілкуватися без завантаження другого застосунку


Facebook дозволив користувачам Instagram та Messenger спілкуватися без необхідности завантажувати другий застосунок. Тепер можна долучатися до відеодзвінків з двох різних додатків.

Про це йдеться на офіційній сторінці Facebook.

Водночас компанія додала в Instagram нові функції, схожі на Messenger. Зокрема, користувачі Instagram у чаті тепер можуть відповідати на конкретне повідомлення, відправляти анімовані реакції, налаштовувати приватність і вибирати, хто може надсилати повідомлення.

«Понад мільярд людей вже використовують Messenger як місце, де можна поділитися чимось, висловитися і поспілкуватися з родиною і друзями, – заявили в компанії. – Ось чому ми з’єднуємо Messenger і Instagram, щоб додати в Instagram деякі з найкращих функцій Messenger – щоб у вас був доступ до кращого обміну повідомленнями, незалежно від того, яку програму ви використовуєте».

Раніше сервіс для перегляду фотографій дозволяв «Поскаржитися» на одне з повідомлень у чаті, а тепер можна повідомити адміністраторів про підозріле листування загалом. Крім того, користувачі зможуть заблокувати співрозмовника не тільки в Instagram, але й у Facebook.

Також у налаштуваннях можна вибрати, в яку теку потрапляють нові повідомлення: в чати, в запити листувань або теку із забороною отримання.

Компанія запустила нові функції в декількох країнах по всьому світу, а в майбутньому планує зробити їх доступними для всіх.

 

Раніше ми розповідали, що компанія Facebook фігурувала в численних судових розглядах, пов’язаних з незаконним збором даних користувачів. У 2018 році відбувся великий скандал із витоком даних у Facebook. Тоді стало відомо, що компанія Cambridge Analytica використовувала інформацію про користувачів соцмережі для створення політичної реклами.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь