Спецпроєкти

Дослідження: де в Києві найдешевша та найдорожча нерухомість


У Києві за рік ціни на нерухомість в більшості районів зросли, однак в Шевченківському районі зафіксували зниження цін.

Відповідні дані навели аналітики сервісу OLX Нерухомість.

Так, стрибок цін на квартири зафіксували в Голосіївському, Дніпровському та Дарницькому районах.

Найдешевші в столиці квартири продаються в Деснянському і Святошинському районах. Тут однокімнатну квартиру можна купити за 35 тисяч доларів. За рік квартири тут сильно зросли в ціні: в першому випадку на 8% і 25% – у другому.

Трохи дорожче однокімнатні квартири продаються в Солом’янському – 39 тисяч доларів. Ціни виросли тут на 2%. В Оболонському районі середня вартість склала 43 тисяч доларів, у Дніпровському – 45 тисяч доларів. При цьому найдорожчі однушки традиційно виявилися в Печерському районі: там за них просять в середньому 108 тисяч.

Найдешевші двушки також розташувалися в Деснянському районі – від 48 тисяч доларів. Однак кількість пропозицій тут невелика. У Святошинському районі двушки по 51 тисячі доларів, Дніпровському і Солом’янському – там їх продають по 56 тисяч доларів, на Оболоні – 58 тисяч доларів, в Печерському районі – 140 тисяч доларів. У Шевченківському районі квартири подешевшали на 5%: тут двушки продаються в середньому по 76 тисяч.

Трикімнатні квартири в Деснянському районі – найдешевші (56 тисяч доларів) і найдорожчі в Печерському (234 тисячі доларів).

Раніше ми розповідали, що журнал «Фокус» опублікував щорічний рейтинг комфортности українських міст. Редакція журналу оцінила рівень життя у 22 українських обласних центрах за винятком окупованих Донецька, Луганська, а також Севастополя і адміністративного центру Криму Сімферополя.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь