Спецпроєкти

Кабачки, лібертаріанство і бульдоги: якими можуть бути (або не бути) зустрічі «на одну ніч»


Секс-побачення нині стало звичайним і повсякденним. У популяризації такого формату зустрічей відіграли роль і дейтингові застосунки. Ви не витрачаєте зайвого часу, а просто отримуєте те, що обоє шукаєте, – секс без зобов’язань.

Ми зібрали кілька кумедних і не дуже історій про досвід (або його відсутність) таких «швидких» побачень.

Поліна: я ніколи не ходила на секс-побачення. І ось чому

Секс-побачення з Tinder здаються мені дещо нечесними. Зараз поясню, про що я. Чесними вони можуть бути тільки для тих, хто в описі профілю пише напряму, на що очікує. Але більшість чоловіків так не напишуть, бо «назбирають» мало метчів і, найімовірніше, узагалі ні з ким не зустрінуться. Так і доводиться писати про побачення, глибокий внутрішній світ та очікування від партнерки: щоб не була занадто примітивною, не велася на гроші, була струнка, позитивна та з рівними зубами (це не вигадка, я натрапляла на профілі, де чоловіки пишуть про зуби партнерки).

Ось на один із профілів із більш-менш адекватним описом я і «клюнула». В описі в симпатичного усміхненого хлопця йшлося про права людини, любов до тварин, веганство й мир у всьому світі. Він шукав дівчину, з якою можна все це обговорювати, дивитися фестивальне кіно та їсти піцу. Ще він написав, що лібертаріанець. Мені стало вкрай цікаво поспілкуватися про це за келихом сидру. Я свайпнула вправо – і, о диво, МЕТЧ! Секунд за 10 в особисті прилітає повідомлення з таким текстом: «Бери вино і приїзди. Поїбемося». Оце і все лібертаріанство. Оце і всі бесіди.

Я ніколи не вважала себе скромницею, яку трясе від слова «поїбемося», але мої очікування, що склалися від прочитання опису, обмануто. Дякую, я такого не замовляла.

За якийсь час Tinder мене втомив: десятки одноманітних побачень, десятки разів по колу про себе, роботу, вподобання, політичні погляди й улюблені напої. Це припинило приносити задоволення. Подруга порадила додаток Pure – просто на випадок, якщо захочеться сексу без побачень і довгих розмов. Я зареєструвалася.

Pure дуже, дуже, дуже привабливий! Сам дизайн, анімації та користувацький сервіс – вишка. Подобається й алгоритм: ти бачиш короткі повідомлення від інших юзерів. Зазвичай вони пишуть там про вподобання в сексі, водночас можуть не ставити світлини у профіль. Також ніхто не може бачити ваше ім’я, доки ви самі цього не дозволите. Можна обирати з тих, хто вже вподобав ваше повідомлення. Так ви відразу ж зможете спілкуватися, оскільки у вас буде взаємна симпатія. А ще діалоги щезають, якщо ви не відповідаєте на них протягом 24 годин. Хоча їх можна закріпити, і такого не станеться.

Я не встигла прочитати перших 10 повідомлень у стрічці, як мені почали надходити сповіщення, що моє хтось уподобав. Так хвилин за 7 у мене назбиралося зо 20 лайків, із них обрала ті, які мені найбільш до вподоби. Вони відразу ж написали. Загалом, у повідомленнях питали, що я тут шукаю, що люблю в сексі тощо. Більшість із чоловіків продовжувало спілкування там, описуючи в деталях, як, де і в яких позах вони зайнялися б зі мною сексом. Були й такі, хто писав дуже дивні та стрьомні речі про реальні зґвалтування та зоофілію. Один хлопець зізнався, що мріє про секс із людиною без кінцівок.

Були й адекватні. Але згодом я зрозуміла, що не готова до сексу на один раз, і видалила додаток.

Сергій: часто дівчата погоджуються на секс, бо більше нема з ким. Мені від цього ок

Не знаю чому, але зі мною постійно трапляється якийсь треш. Наприклад, була дівчинка з Tinder із бульдогами. Ми познайомилися, домовилися зустрітися, сиділи на набережній і цілувалися. Під кінець вона сказала, що її батьки їдуть наступного тижня, і запросила в гості.

Вона жила в Ірпені у красивому будинку. Коли я переступив поріг її оселі, на мене кинулася зграя французьких бульдогів. Виявилося, що її батьки тримають зооклініку, а тому (не дуже розумію, у чому логіка, але най буде) в будинку – цілий звіринець.

Коли дійшло до справи, ми пішли до кімнати її батьків. Там – величезний дорогий матрас. Із тієї серії, коли ставиш на один край стакан води, а з іншого — стрибаєш, то стакан так і залишиться стояти. Дівчина дістала із шухлядки презервативи з написом Extra Large. Певно, вона очікувала чогось дуже помпезного. Звісно, на моєму трохи більшому за середньостатистичний члені цей презерватив теліпався. Щосили я контролював, щоб він не спав із мене.

І в самому розпалі процесу я почув за спиною грюк. Повернувся, а там – бульдог, який дивиться на нас і паралельно намагається вилизати собі яйця. У нього це не виходить, бо він товстенький. Коли я повертаю свою увагу на партнерку, то з жахом розумію, що презерватива нема.

Ми шукали презерватив дуже довго. Його просто ніде не було: ані всередині неї, ані на шикарнючому матрасі. Знайшли за деякий час під ліжком. Досі не розумію, коли він встиг туди відлетіти. 

Друга історія швидше стрьомна, ніж кумедна. Я знайшов симпатичну дівчину в Tinder, ми домовилися про зустріч. Спочатку я кликав її на каву, але вона сказала, що не п’є кави. Спитав, що вона п’є, вона відповіла – пиво. Ми купили два літра пива на розлив і пішли до мене. Вона виявилася доволі примітивною й обмеженою. У мене взагалі відпало будь-яке бажання переспати з нею, а в голові було одне: «Коли ти нарешті підеш додому?». 

Проте літр пива всередині та її однозначні натяки зробили свою справу. Вона клала на мене руки й голову, ніби випадково торкалася моїх колін, і все таке інше. Коли я почав до неї клеїтися, вона раптом дала задню: «Ой, а що ти робиш, а навіщо, ой ну не знаю». 

Коли я припинив, вона спитала, чому я нічого не роблю. Коли я починав розстібати їй блузку, вона її застібала. Для мене це – стоп, але її обурювало, що я зупиняюся. Я сто разів перепитував, чи їй ок, чи вона справді цього хоче. Вона на словах казала «так», але діями всіляко намагалася чинити спротив: закривала груди, стискала бедра. Певно, так вона хотіла погратися у зґвалтування, але це було дивно і трошки стрьомно.

Третя дівчина, про яку я хочу розповісти, вирішила зі мною переспати, попередивши, що я не до її вподоби. Вона мені довго розповідала про якогось хлопця, у якого вона була безмежно закохана, про «її типаж» – накачаних чуваків з обкладинок журналів (я взагалі не з тої категорії). У її житті були чоловіки, з якими вона з більшим бажанням переспала б, але чомусь вибір пав на мене. Усе б нічого, якби це не був її перший секс.

Думаю, я просто опинявся в потрібному місці в потрібний час. Коли людям уже припікає і коли вже все одно з ким. Звісно, вони не сплять із тими, хто викликає в них зневагу та відторгнення, тобто мінімальна симпатія якась є. Мене не сильно це зачіпає, бо секс є :) Більше гнітить ситуація, коли тобі говорять, що ти подобаєшся, а до сексу так і не доходить.

Олександра: просто секс – це не моє. Хочеться емоційного складника

У багатьох дівчат, які сидять у дейтинг-додатках, проявляється певна спонтанність. У мене тоді саме був такий настрій. 

Коли я заметчилася в Tinder з одним хлопцем, моє лібідо було на максимальному рівні. У нього були красиві фотки і нейтральний опис. Ми відразу обговорили, що я тут тільки заради сексу, і домовилися про зустріч. 

Я після роботи поїхала до нього, він мав зустріти мене на зупинці. Коли я побачила його, розчарувалася: він узагалі не був схожий на парубка з фотографій. Невеликого зросту, з рідкою та неохайною борідкою і в прокуреному худі – від нього дуже штирило дешевими цигарками. Але я приїхала з конкретною метою, тому навіть не подумала розвернутися й поїхати додому.

Ми прийшли до нього, і він одразу попередив, щоб я ходила тихіше, бо він не хоче, щоб його сусідка знала, що до нього хтось прийшов. Я здивувалася: «Ти хіба не один живеш?». Виявилося, що він ховався від літньої сусідки знизу. Це дивно, але о’кей, як скажеш. Його квартира мала дуже криповий вигляд: голі стіни, підлога, яка скрипить, порожній сервант, скручені килими в кутку – відчуття, що там ніхто не живе.

Ми випили вина, почали говорити про те про се. Згодом перемістилися на ліжко. Він спитав, яке я люблю порно, я розповіла. Тоді спитав: «А зоофільське не дивишся?». Емммм, ні. Мене це трохи насторожило, але, по суті, ти можеш фантазувати про що хочеш, поки це нікому не заважає й від цього ніхто не страждає. Хлопець зізнався, що йому подобається відео, де собака облизує жіночу вагіну. І цієї миті до кімнати заходить його кіт (до цього я навіть не уявляла, що там є якісь тварини). Я швидко зіставляю ці дві події, і в мене вибухає мозок.

Я досі до кінця не розумію чому, але секс у нас таки був. Він робив якісь дивні речі, хрюкав мені у вухо, а я не могла позбутися думок про те, що він сказав, і про його кота.
Я приїхала додому й довго милася в душі. Після цього ми не спілкувалися.

Друга історія – добра і смішна. Ми познайомилися все в тому ж Tinder. Домовилися погуляти на набережній. Я тоді ще не звикла говорити з хлопцями на першій же зустрічі про культуру згоди й давати інструкції щодо користування, скажімо так. Тож ми зустрілися, він мене обійняв та одразу поклав руку на плече. Коли я сказала, що мені не ок, він сказав: «Ти не подумай, я не ґвалтівник. Нічого такого». Цю фразу він повторював постійно впродовж вечора. Коли почали говорити за життя, він зізнався, що давно хотів поспілкуватися з кимось бісексуальним (а я така), бо йому здається, що має симпатію до чоловіків. Той факт, що хлопець вирішив поділитися зі мною таким вразливим моментом, прихилив мене до нього.

Але потім він почав розповідати про «тупих баб», з якими він ходив на побачення. Це мені здалося не дуже порядним. Ми пішли до нього. Я не відчувала жодного романтичного підтексту. Він нарізав мені салату й запропонував варену кукурудзу – у його мами десь поблизу дача, і вона привезла йому багато овочів. Далі запропонував подивитися «Людина – швейцарський ніж». Ми сіли дивитися. Я їла салат і дивилася на трупи, які випорожнюються, пукають тощо. Настрою на секс не було взагалі.

Ми сиділи, він намагався торкатися моїх колін, але я сказала, що не відчуваю, що готова. Хлопець із легкістю сприйняв мою відмову. Ми просто поспали, а на ранок він запропонував мені забрати кабачки з дачі його мами. Я погодилася й отримала п’ятикілограмовий пакет овочів. Вони згнили за чотири місяці в холодильнику.

Загалом, якоїсь миті я зрозуміла, що секс-побачення не для мене. Мене не влаштовує формат «домовилися – зустрілися», хочеться якогось емоційного складника. Тоді й секс набагато цікавіший.

Таня: стільки всього наобіцяв, а вистачило на 7 хвилин

Я навчаюся й живу в Австрії. Тут Tinder узагалі не схожий на український. Підхід узагалі інший: тут цілком нормально для жінки ходити на побачення «на одну ніч». Ніхто тебе не назве повією. В Україні хлопці не настільки майстерно підкатують, як тут. В Австрії це схоже на цікаву гру.

 

Перша історія – про чоловіка, який дуже багато всього розповідав. По суті, усе просто: він повідомив у листуванні, що віддає перевагу БДСМ і жорсткому сексу, скидав фотки різних предметів: анальних пробок, батогів, шибарі тощо. За есемесками він був надзвичайним коханцем. Я ніколи такого не практикувала, але стало цікаво спробувати.

Коли ми зустрілися в барі, він мені сказав владним голосом: «Не переживай, я заплачу». Мене це здивувало й розвеселило. Ми випили по два коктейлі та поїхали до нього.
Наш секс тривав менш ніж 7 хвилин. Сказати, що я розчарувалася – нічого не сказати. Там не те що про БДСМ не йшлося, там і до більш-менш нормального класичного сексу було далеко.

Після цього він мені ще місяців дев’ять писав ночами, відверто не розуміючи, чому я не відповідаю. Я іноді відповідала, що мені більше не цікавий цей контакт. За деякий час моя подруга також заметчила його в Tinder. Ми скинули нашу спільну фотку, а він запропонував нам секс утрьох. Не думаю, що він витримав би таке «навантаження».

Був ще такий собі Пауль – він мене зацікавив, бо закінчив факультет, на якому я тепер навчаюся. Ми зустрілися в барі (вони всі зі зрозумілих причин обирають бари біля свого дому, щоб не витрачатися на таксі), він був дуже галантним. Якоїсь миті спитав, чи можна мене поцілувати – я вперше зустріла таку повагу до моїх бажань. Проте всі його дії нагадували якийсь алгоритм: ніби ми поговорили про твої хобі, тепер говоритимемо про твою роботу, а тепер я візьму тебе за руку. Якийсь флірт за шаблоном. Мене це насторожило, але не налякало.

Згодом я між рядків зізналася, що хочу написати книжку. Тоді виявилося, що він уже написав, випустив і продав свою книжку. Я почала розпитувати. Книжка про… пікап. Так-так, він написав цілу книжку про те, як кадрити дівчат. Усі пазли склалися: я зрозуміла, що він реально діяв ніби за інструкцією.

Хлопець дав погортати книжку, було цікаво. Зранку, коли я збиралася додому, сподівалася, що він подарує цю книжку. Це було б логічно, зважаючи на те, скільки ми її обговорювали та як він її рекламував. Але ні, він запропонував її… купити. Сказав, що мені буде корисно почитати про техніки, якими хлопці користуються, щоб затягти мене до ліжка. Я спитала, чи весь тираж (2 500 примірників) він продавав таким способом – дівчатам через Tinder. Після цього ми зустрілися ще один раз, щоб він віддав мені сережку, яку я в нього випадково залишила.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь