Спецпроєкти

Третій — не зайвий: редакторка bit.ua тестує розумний вібратор для пар Satisfyer Double Joy


Із часом у стосунках може зникати пристрасть, притаманна першим місяцям взаємин. Це цілком нормальна ситуація: ви звикаєте одне до одного, секс перестає бути чимось винятковим і малодоступним. У цій ситуації на допомогу приходить що? Правильно — секс-іграшки.

Завдяки простору сексуальних знань, товарів та експериментів LOVESPACE сьогодні на огляд до редакції потрапив малюк Double Joy від Satisfyer. Це найбільш універсальний вібратор, який мені траплявся. Він підійде для пар будь-яких статей, буде в тему, якщо вам доводиться надовго розлучатися (чи не надовго, але важко триматися), а також якщо ви просто без меж любите себе й хочете потішити себе новою цяцькою.

Крім усього іншого, Double Joy — розумна іграшка, яка під’єднується до смартфона, що робить використання ще більш зручним, а ігри — цікавішими. Але про все за порядком.

Бюджетний красунчик

Сама іграшка має U-подібну форму — з обох кінців є потужні мотори, які й забезпечують вібрації. Ширина — 4,1 см, загальна довжина — 9,1 см. Один край ширший — за класичним використанням, його треба ставити на ділянку клітора, інший кінець вводиться в піхву. На широкому відростку є невелика горбинка для стимуляції клітора.

Виконано прилад із приємного м’якого силікону (хіба у сатисфаєрів буває інший?). На ширшій стороні є велика кнопка, яка вмикає пристрій, перемикає режими й відповідає за конект із телефоном.

Працює вібратор на літій-іонному акумуляторі й легко заряджається за допомогою магнітного USB-кабелю. Кабель для зарядки вже входить у комплект.

Дивовижно, але навіть попри досить низьку ціну (1411 гривень зі знижкою), виробник дає гарантію на 15 років! Уперше таке бачу.

До речі, коли купуватимете, використовуйте спеціальний промокод на знижку в 10% на весь асортимент LOVESPACE для читачів bit.ua.

Під час замовлення на сайті введіть промокод «bit.ua-sex» у спеціальне поле. Якщо замовляєте в Instagram або на касі в шоу-румі за адресою Ярославська, 55 (але це вже після карантину), назвіть цей промокод менеджеру/-ці.

Окрема увага на коробку. Вона щільно запакована, тож ви можете бути впевненими, що ніхто до цього не користувався нею.

Іграшка має 11 режимів вібрацій різних інтенсивностей і ритмічних малюнків. Подобається, що в деяких режимах два мотори мають різні ритмічні малюнки. Вібрації доволі поверхневі й більше пасують під прелюдії, ніж для повноцінного оргазму.

Сам девайс гнучкий — його можна вигинати в різні боки, а тому він легко пристосовується під вашу будову статевих органів. Також це дає можливість експериментувати з позиціями та зонами стимуляції.

Double Joy повністю водонепроникний, що дасть вам змогу бавитися ним у ванній навіть під водою.

Технології для ваших оргазмів

У мене ще не було на огляді девайсів, якими можна було б керувати з телефону. Виявляється, це досить цікаво. Іграшка з’єднується з безплатним додатком Satisfyer за допомогою блютузу. Скріншоти робити додаток забороняє з метою безпеки.

У мене виникли певні складнощі із приєднанням девайсу. Але якщо пристосуватися, то норм. Треба вимкнути іграшку, потім затиснути кнопку з боку позначки «+» (до речі, звичайний режим також вмикається натисканням на неї) і тримати 5 секунд. Спочатку ви відчуєте один короткий вібропоштовх, потім ще два. Індикатор над кнопкою має світитися Тоді ввімкніть на телефоні блютуз і відкрийте додаток, натисніть «шукати пристрої». Double Joy має відразу з’явитися в пошуковому полі. Додаток запропонує утворити пару з девайсом, погоджуйтеся.

У додатку полів для експериментів — хоч розгуляйся. Зокрема, є шість стандартних вібрацій, де можна управляти інтенсивністю кожного з моторчиків. Можливо також створювати власні програми та зберігати їх — ваші власні ритмічні малюнки, інтенсивності та різні їхні поєднання. Авторськими програмами можна ділитися з усіма користувачами додатку. А можна не ділитися.

Також можливо надати доступ до мікрофона, й тоді великий моторчик вібруватиме, коли навколо будуть будь-які звуки. Ну й моє улюблене — музичний режим. Можна обрати музику з пам’яті телефону або надати доступ до музичного додатка. У мене це Spotify. Я тестувала різні мелодії, але чомусь якийсь хардрок доставляє найбільше :) У чуттєвих і пристрасних мелодіях вібрація то наростає, то спадає, що також додасть перцю у ваші ігри в парі. Але для посиденьок на самоті — хардрок.

Також у додатку є можливість віддати управління вібраціями іншому юзеру. Для цього ваш(-а) партнер/-ка має також встановити додаток та авторизуватися в ньому (ви теж маєте бути авторизованими). У додатку треба натиснути кнопку «Партнери» та ввести нікнейм другого(-ї) користувача/-ки. Далі треба створити відеодзвінок (камеру вмикати не обов’язково), і в самому відеодзвінку можна надати доступ до девайсу. Водночас партнер чи партнерка може перебувати цієї миті хоч на іншому кінці планети. Дивина та й годі.

Куди і як

Моя (і ваша, я знаю) улюблена частина. У цієї штучки в прямому сенсі безліч способів застосування. Ось які придумала я:

  • Традиційний. Вузький кінчик у піхву, широкий — на клітор. У цьому положенні можна насолоджуватися ним на самоті. Нібито завдяки формі вібратор сам має триматися, але в мене він просто висковзував, доводилося притримувати.
  • Також можна ним користуватися так під час анального та вагінального сексу. В останньому випадку можуть виникнути проблеми: член партнера важкувато може входити за наявности там цього відростка. Ця позиція нібито є однією з основних, які задумував виробник. Але навіть із літром лубриканта член, можливо, й увійде, але, щойно почне виходити, разом із ним вискочить й іграшка. До того ж у місіонерській позі режими будуть перемикатися через велику й доволі чутливу до доторків кнопку — це незручно.
  • Широкий кінчик на клітор, вузький — на анус. Іграшка справді дуже гнучка — у цьому її величезний плюс. Знову ж — у такому положенні вам доведеться тримати її руками. Але це того варте).
  • Під час лесбійського сексу в позі «Ножиці».
  • Також можна взагалі стимулювати статеві губи обома відростками, не вводити всередину вібратор.
  • Можна обгорнути іграшку навколо члена і нею навіть мастурбувати таким чином.

І це тільки ті, що пов’язані зі статевими органами! А ще є різні ерогенні зони, на які вібрація також цікавим чином впливає. Одно слово, імпровізація — наше все.

Загалом можу сказати, що Double Joy від Satisfyer — прекрасна можливість урізноманітнити ваше інтимне життя. Я не стала б радити цю іграшку як першу та єдину, тому що вібрації, знову ж таки, не досить потужні для мастурбації. Але для поповнення колекції та варіацій збільшення задоволення під час сексу, а також під час ігор на відстані з партнером/кою вібратор — шикарний варіант.

Удосконалюйте своє інтимне життя та будьте щасливими ХОХО

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь