Спецпроєкти

Співробітники LinkedIn пішли в тижневу оплачувану відпустку. Так компанія бореться з вигоранням


Компанія LinkedIn відправила частину своїх працівників у всьому світі в тижневу оплачувану відпустку.

Про це повідомила Теуіла Генсон для CNN.

Як компанія бореться з вигоранням?

Через пандемію співробітники компанії LinkedIn працюють віддалено. Опитування, яке проводили влітку 2020 року, показало, що працівники страждають на хронічний стрес на роботі. Тому компанія вирішила боротися з вигоранням.

З 5 квітня LinkedIn відправила 15,9 тисячі співробітників в оплачувану відпустку у всьому світі з одного робочого штату. Так зробили, щоб за час відсутности не накопичувалися до конкретних людей електронні листи, запитання від колег і робочі завдання. Тільки невелика група продовжить працювати в штаті, але й вони візьмуть відпустку пізніше.

Також LinkedIn запустила кампанію LiftUp, мета якої – боротися з вигоранням працівників і надавати емоційну допомогу для підтримки балансу між сім’єю і роботою. Програма передбачає появу системи «дні без зустрічей», коли можна відмовитися від участи у відеоконференціях.

Раніше ми розповідали, що компанії Microsoft та LinkedIn допомогли 30 мільйонам людей з усього світу опанувати цифрові навички. Як зазначають у Microsoft, під час кризи мільйони людей звернулися до дистанційного навчання від GitHub, LinkedIn і Microsoft, щоб оперативно опанувати професії, які мають попит на ринку праці. Серед цільової аудиторії були люди з промислових спеціальностей до продавців і водіїв вантажних перевезень.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь