Спецпроєкти

Батько Брітні Спірс вимагає виплатити йому два мільйони доларів за відмову від опікунства


Батько Брітні Спірс вимагає виплатити йому два мільйони доларів відступних за відмову від опікунства над донькою.

Про це пише Variety.

Чого хоче батько співачки?

Батько Брітні Спірс відмовився від опікунства над донькою. Адвокат Джеймі Спірса заявив, що підстав для відмови від опікунства не було, але чоловік пішов на цей крок, оскільки вважає, що «публічна битва з дочкою щодо продовження його опікунства не буде в її інтересах».

Водночас адвокат співачки Меттью Розенгарт назвав цю подію великою перемогою та додав, що розслідування дій опікунів продовжено.

Проте нещодавно Джеймі Спірс зажадав виплатити йому два мільйони доларів за вихід з опікунства. Адвокат Брітні Спірс вважає, що батько співачки хоче за ці гроші сплатити судові витрати (1,3 мільйона доларів) і розрахуватися з компанією Tri Star, яка співпрацювала зі співачкою (500 тисяч доларів).

Ці дії батька сторона співачки розцінює як вимагання. Адвокат Меттью Розенгарт заявляє, що Джеймі Спірс не має права утримувати дочку в заручниках удома, виставляючи умови його виходу з опікунства.

Нагадаємо, що видання The New York Times опублікувало нові матеріали, які доводять, що Брітні Спірс довгі роки перебуває під опікою батька проти своєї волі. 

Опікунство над співачкою чоловік здобув у 2008 році, коли вона потрапила в психіатричну лікарню через проблеми з алкоголем і наркотиками.

23 червня співачка Брітні Спірс уперше за два роки виступила в суді Лос-Анджелеса із заявою скасувати опікунство над нею.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь