Спецпроєкти

У застосунку Headway з’явиться 30 українських книг: ви можете вибрати, які саме видання перекладуть


Український застосунок для швидкого читання Headway запускає проєкт із популяризації українських авторів у світі #GrowWithUkraine.

Як долучитися до голосування?

Український додаток Headway – це освітній застосунок, що допомагає прочитати книгу за 15 хвилин. За два роки застосунок завантажило понад 7 мільйонів користувачів. Ним користуються у 140 країнах світу. Найбільше – у США, Канаді, Австралії, Британії та Індії.

У межах кампанії #GrowWithUkraine впродовж року в застосунку Headway з’явиться 30 українських книг. Вони будуть доступні в додатку англійською та іспанською мовами в текстовому та аудіо- форматах.

Які саме книги з’являться в додатку – ви можете вибрати самотужки. Анкету можна заповнити за одну хвилину за посиланням.

«Українці створюють унікальні продукти та проєкти, пишуть дивовижні книги. Ми хочемо, аби більше людей у світі дізнавались про Україну через українських авторів та навчались завдяки їхнім ідеям», – прокоментував СЕО Headway Антон Павловський.

Мета #GrowWithUkraine – популяризувати сучасну українську літературу у світі та допомогти людям із різних куточків планети розвиватися з її допомогою.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь