Спецпроєкти

«Під захистом»: український бренд Roussin і AHF Україна реалізують проєкт про інтимну безпеку


Тема захисту здоров’я посідає перші позиції в щоденних розмовах людей. Але правила сексуального здоров’я й надалі залишаються «закритими» для обговорення в суспільстві. Фундація Анти-СНІД нагадує, що піклуватися про своє здоров’я – не соромно, і в партнерстві з українським брендом Roussin розвиває проєкт «Під захистом» для інформування та підтримки населення в протидії ВІЛ.

Мета проєкту «Під захистом» – допомогти людям зрозуміти важливість та природність безпечного сексу та популяризувати використання презерватива як простого й надійного захисту проти інфекцій, що передаються статевим шляхом. Адже, згідно з останньою статистикою МОЗ, близько 60% інфікування ВІЛ відбувається через незахищений статевий акт.

Про проєкт

У межах проєкту «Під захистом» AHF розпочинає колаборацію з українською дизайнеркою одягу Софією Русинович – засновницею бренду Roussin. Створення спільної лімітованої колекції одягу покликане привернути увагу до важливої теми «Презерватив – найкращий захист». Одяг із колекції можна придбати на сайті бренду Roussin або виграти в межах акції «Під захистом», що проходить на сторінці AHF у соціальній мережі Instagram.

Долучитися до акції може кожен. Для цього потрібно:

  • зберегти Instagram-маску «Під захистом»;
  • зробити за її допомогою фото речей, які завжди із собою;
  • опублікувати фото в сторіз та додати відмітку профілю AHF – @ahf_ukraine.

Instagram-фільтр «Під захистом» був розроблений спільно зі студією FFFACE.ME.

Щоб бути під захистом, не обов’язково шукати підтримку в інших. Власна безпека – у руках кожного!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь