Спецпроєкти

Soul of Ukraine: ексклюзивний аромат, кошти від продажу якого підуть на підтримку дітей


Ольга Юрченко, українська парфумерка й засновниця одеського парфумерного бренду Soul of Mine, анонсувала реліз аромату, який присвячений Україні. Усі виручені кошти від парфумів підуть на допомогу українським дітям, що постраждали від російської агресії в Україні.

Як народилася ідея?

Щойно розпочалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну, Ольга вимушено поїхала з рідної Одеси заради безпеки своїх дітей. 

Опинившись у безпечному місці, дівчина вирішила спрямувати увесь біль та розпач на роботу, аби допомагати тим, хто цього найбільше потребує, – маленьким українцям, що стали жертвами цієї жахливої трагедії.

Ще у 2014 році, на самому початку війни, Ольга заснувала благодійний фонд «Дитина єдиної України», який підтримував діточок із так званих «ДНР» і «ЛНР». Вже тоді вона розуміла, що не може залишатися осторонь та має зробити свій внесок у боротьбу на гуманітарному фронті.

Завдяки підтримці друзів і партнерів Ольга змогла швидко зібрати кошти та розпочати роботу. Довго думала, як назвати парфуми, які мають стати втіленням нашої України – і зупинилася на варіанті Soul of Ukraine.

Чому аромат унікальний?

В його основі дорога і витончена база: рідкісні види ірису, імбиру, мускусу і ванілі, цитрусові акорди, що наповнюють композицію яскравим характером, а також троянда і сандал, які створюють неповторний шлейф.

Дизайн флакона

У флакона дерев’яна кришечка, яка дуже приємна на дотик та має автентичний вигляд.  Малюнок, що є втіленням сучасної України, створила мисткиня із Одеси Леся Верба, яка віднедавна живе в Нью-Йорку. Є висока вірогідність, що ця  робота перетвориться на масштабний мурал на одній із будівель США.

Де купити і яка вартість?

Парфуми можна буде придбати офлайн у бутиках друзів бренду в різних куточках світу (через логістичні складнощі сповіщатиме про їхню наявність у наших соцмережах, щойно вони з’являтимуться на поличках), а також онлайн в інстаграмі Soul of Mine.

Вартість флакона 100 мл – $200

Усі виручені від продажу кошти будуть направлені до благодійного фонду «Дитина єдиної України» та витрачені на забезпечення потреб дітей, які стали жертвами війни в Україні. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь