Спецпроєкти

Відкрився супермаркет «Сільпо» в стилі всесвіту S.T.A.L.K.E.R.: який вигляд він має


Новий супермаркет «Сільпо» відкрився сьогодні в Києві за адресою вул. Березнева, 12а. Магазин оформлений у стилі всесвіту S.T.A.L.K.E.R. 

Концепт магазину задумали ще влітку 2021-го, а планували відкрити його в березні 2022-го. На заваді планам стало повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Деталі

На стінах всередині магазину – концепти з гри S.T.A.L.K.E.R. 2, які створили художники GSС Game World.

Стіни внутрішнього периметру стилізовані під закинуті індустріальні будівлі з Темної Долини – з розбитими шибками, попереджуючим знаком про Кровососа, пошкодженими складськими дверима і повітропроводом. Частина колон всередині стилізовані під сосни, що ростуть поруч з «Дугою».

Усі вказівники для навігації магазином стилізовані під різні локації гри: наприклад, у м’ясному відділі вивіскою слугують паливні баки з імітацією вогню.

Кавовий бутик при вході оформлений як бункер Сидоровича. Тут можна придбати каву, яку самостійно імпортують та обсмажують на заводі у Ворзелі. 

Рибний відділ натякає на Лабораторію Х18. З не-ігрових елементів тут є риба власного копчення і соління, акваріум з устрицями й імпортна та українська свіжа риба з чистих водоймищ.

У хлібному відділі є батони, багети, солодощі «Власної кондитерської», крафтові продукти «Лавки Традицій», смаколики для веганів та суперфуди у відділі «Здравоїжа», власна піца і навіть квітковий бутик.

01/3

У магазині працюють вісім звичайних кас та п’ять самокас.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь