Спецпроєкти

Українські діджеї та Repair Together проведуть TOLOKA у Німеччині


Українські діджеї та волонтерська організація Repair Together проведуть благодійну вечірку TOLOKA у німецькому Дармштадті. Ідею благодійного заходу у Європі придумали Саша Жиляєв та Олексій Маурін (PoBo) разом з німецькими партнерами із промо-групи Bliss. 

TOLOKA відбудеться 22 жовтня у клубі Galerie Kurzweil.

Українську електронну сцену представлять:

Також під час заходу свої сети представлять німецькі діджеї Anna Hjalmarsson та Bliss

Мета івента – зібрати кошти кошти на відбудову постраждалих від окупації міст та селищ і залучити міжнародне ком’юніті до українського волонтерського руху відновлення.

01/2

Учасники TOLOKA зможуть підтримати Repair Together у кілька способів: записатись на будівельні роботи в Україні, зробити донат або підтримати другу хвилю їх міжнародної акції The Stone

У межах The Stone команда Repair Together вивезла до 10 великих міст Європи тисячі каменів з пошкоджених і понівечих російськими окупантами будівель у селищах. Разом з каменями в різних точках європейських міст розкладаються постери з QR-кодом з посиланням на більш детальну інформацію про діяльність організації та способи підтримки постраждалих.

Також на TOLOKA проведуть благодійний маркет, де гості зможуть відвідати страви української кухні.

Увесь прибуток від продажу квитків, платівок, сувенірів та донати будуть передані Repair Together. 

Постер івенту розробив український дизайнер Женя Велічєв (Banda).

Коли: 22.10.2022
Де: клуб Galerie Kurzweil, Дармштадт

Подія на Facebook | Instagram проєкту

Раніше ми розповідали, що в Україні представили браслети, зроблені з останньої довоєнної партії «Азовсталі». Увесь прибуток від продажу спрямують на закупівлю дронів для ЗСУ.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь