Спецпроєкти

Фільм «Я працюю на цвинтарі» вийшов онлайн на Takflix. Частину коштів від квитків передають на «Повернись живим»


Українська трагікомедія «Я працюю на цвинтарі» Олексія Тараненка вийшла на Takflix. Фільм має англійські субтитри й доступний по всьому світу, повідомляють у пресрелізі компанії.

Подробиці

У центрі сюжету – Саша, який працює на цвинтарі. Його клієнти приходять замовити пам’ятники і поділитися власними трагедіями. Саші байдуже, що відбувається навколо, але він встряє в боротьбу за владу на цвинтарі.

Роль Саші виконав Віталій Салій. Також у стрічці зіграв Віктор Жданов («Спіймати Кайдаша», «Вулкан»).

«Я працюю на цвинтарі» – повнометражний дебют режисера Олексія Тараненка. Стрічка отримала нагороду у категорії «Найкращий повнометражний фільм» на Мюнхенській кінопремії. А Віталія Салія як найкращого актора відзначила Національна премія кінокритиків «Кіноколо».

10% з кожного квитка на фільм Takflix передасть до фонду «Повернись живим», а 50% – творцям кіно.

Також у прокат виходить україно-польський фільм ​​«Щедрик», яка розповідає про історію єднання культур трьох родин: українців, поляків та євреїв.

Раніше ми повідомляли, що українська стрічка «Клондайк» стала найкращим повнометражним фільмом на Hamilton Film Festival у Канаді. За сюжетом події фільму відбуваються у липні 2014 року на Донбасі. Головними героями є молоде подружжя, яке чекає на дитину. Майбутня породілля не хоче евакуюватися попри вмовляння чоловіка і брата, відмовляючись їхати, навіть коли село захоплюють озброєні угруповання. Згодом зовсім поруч збивають цивільний літак.

Також ми писали, що в Киргизстані скасували показ українського фільму: от з якої причини.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь