Спецпроєкти

Масштабний ракетний обстріл 15 листопада: що відомо


Сьогодні, 15 листопада, російська армія вчергове обстріляла українські області, випустивши по території України щонайменше 100 ракет.

Після оголошення повітряної тривоги на всій території України, крім Криму, у містах стали лунати звуки вибухів.

Ворог атакував Київську, Львівську, Харківську, Житомирську, Одеську, Волинську, Кіровоградську, Черкаську, Вінницьку, Рівненську, Івано-Франківську, Хмельницьку, Чернігівську, Полтавську, Тернопільську, Дніпропетровську області та місто Київ.

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне
Фото: Суспільне
Фото: Суспільне
Фото: Суспільне
Фото: Суспільне
01/3
Фото: Суспільне
Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Внаслідок масштабного обстрілу пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури. Через це в частині населених пунктів Україні зникло світло, запроваджені аварійні графіки відключень. Також є перебої з водою і теплопостачанням.

Наразі частково відсутнє світло в Києві, Львові, Кропивницькому, Житомирі, Харкові, Черкасах, Миколаєві, Сумах, Одесі, Тернополі та інших містах.

Також у Києві є влучання у житлові будинки, відомо щонайменше про одного загиблого.

Поки що це наймасштабніший ракетний обстріл з початку повномасштабної війни. До цього масований обстріл зафіксували 10 жовтня – тоді армія рф також обстрілювала критичну інфраструктуру України, через що виникли перебої з електрикою, водо- та теплопостачанням.

У Молдові після обстрілів українських територій частково зникла електроенергія, повідомив місцевий оператор енергомережі. Через ракетні обстріли України армією рф перестала функціонувати лінія, якою до країни надходила електроенергія з Румунії.

Раніше ми повідомляли про відновлення багатоповерхівок в Дарницькому районі Києва, що постраждали внаслідок ракетного обстрілу рф.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь